Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nincs frankóbb, mint amikor két óriás összeáll, és alkot valamit nagyot. Nyilván vannak mellényúlások, de a lényeg a lényeg, szeretjük, ha plusz csavarok vannak kedvenc márkáink darabjaiban.

HM x Morris and Co.

Gondolt egy nagyot a HM, és felkérte a Morris and Co. lakberendézési dolgokkal foglalkozó angol céget, hogy tervezzenek közös kollekciót. Nem fogod úgy érezni, hogy egy tapétába csavartak be, de a különleges minták biztos, hogy felkeltik a figyelmet.

Levi’s x Justin Timberlake

A zenéjét kedveljük, a felesége tökéletes, színész, rendező, énekes, minden (is). Úgy néz ki, Timberlake bővíti a palettát, és miután túl voltak egy együttműködésen a Levis’s-szel, gondolták, ami egyszer már bejött, az másodszor sem lehet annyira szar. És nem lett, egyszerű favágó stílusú darabok, amiről már megírtuk, hogy sosem megy ki a divatból.

Puma x Han Kjobenhavn

Mostanában minden iszonyatosan menő, ami Skandináviából jön. Letisztult, kényelmes, uniszex, gondoljunk az Ikeára. A svédek divatfenegyereke összeállt a Pumával, és megalkották az univerzum legskanibb kollabját. Értelmes, hordható darabok.

 

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.