Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Minden korszaknak megvan a saját macsó szettje, de mi most nem ezeket gyűjtöttük egybe. A macsó olyan messze van az elegáns férfitől, mint Makó Jeruzsálemtől. Az elegáns férfi gáláns, udvarias, és teljesen mindegy, hogy asztalos vagy vezérigazgató, mert a jellem nem iskola és beosztás függvénye. Egy dzsentlmen nem bűzlik olcsó parfümtől, nem kérkedik az órája, tudja és be is tartja az alap illemszabályokat, mert jólesik neki, ha másoknak is örömet okozhat vele. Jöjjön a négy dolog, ami jól áll egy ilyen pasinak!

Az órája – Junkers Iron Annie

A Junkers márka az évfordulóján gondolt egyet, és megalkotta ezt a gyönyörűséget a pilótastílus jegyében. Pont annyira férfias, hogy nem dől ki belőle a tesztoszteron, de a viselője megbízható, nagystílű férfi benyomását kelti.

A parfümje – Boss The Scent Private Accord

Nem egy pasifilm a Szürke 50 árnyalata, de valljuk be, nem véletlenül választotta a Boss ennek az illatnak az arcává a főszereplőt. Szívesen elücsörög bárki amellett a pasas mellett, aki ezt viseli.

Az autója – Jaguar XK8 (2003)

Jól gondolod, nem a legújabb autó, de kétségtelenül az egyik legstílusosabb. Ebből kiszállni egy étterem előtt, megkívánja, hogy fuss, és nyisd ki az ajtót a hölgynek. Vigyázat, csak URAKNAK!

A törzshelye – Black Swan

Senkit ne tévesszen meg a neve, itt nem a tütüben viháncoló kislányokat lehet megtalálni. Az igazán jó koktélok, legendás whiskey-kóstolások helyszíne. Ahol tökéletes a kiszolgálás, és nem nézik hülyének, ha esetleg valaki betartja az illemszabályokat. Finom, őszinte elegancia lengi körül, ahol az ember önként nyúl a szivar után.

Az örök igazságot ne feledjétek, hogy csak az lehet elegáns és kifinomult, ami szívből jön, erőltetni nem lehet!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.