Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem vagy egyedül, ha már remegve várod a vasárnapi kedvenceinket, ezt a jó szokásunkat most is megtartjuk. Összegyűjtöttük, mik azok, amiket imádunk. Van benne high tech, ruha, de még abban is segítünk, hogy mi kell a nőknek!

Átmeneti kabát őszre

Nagy nehezen kimásztunk a forróságból, úgyhogy jöhetnek az átmeneti darabok. Ezt a Columbia kabátot imádjuk, mert nem túl meleg, nem túl hideg. Vagányságot visz az őszi unalomba.

 Tommy Hilfiger x Lewis Hamilton

Lewis Hamiltont senkinek sem kell bemutatni, ahogy a Hilfiger márkát sem. A fiatal autóversenyzőt lehet imádni, lehet utálni, nekünk nyolc, de ez a kollaboráció megérdemli a figyelmet. Erre a táskára garantáltan fáj a fogad!

 Fussatok! – csak nem mindegy, hogy hogyan

Ha futásrajongó vagy, azért, ha nem, akkor meg azért, hogy az legyél. Ez az óra kell! Pulzusméréstől kezdve sebességmérésen át a napi kalóriákig mindent tud a kicsike. Még alvás közben sem fogod levenni, mert közben is olyan infókat jelez neked, amit még sok vizsgálat sem tud kimutatni.

Sörfőzés otthon? Simán!

A házi mindig jobb, mint a bolti, örökérvényű szabály. Főleg, ha piáról van szó. Ha pálinkát már tudunk, miért ne csinálhatnánk sört is? Pláne az egészben, hogy hét nap alatt meg is van, és már át is hívhatod a haverokat.

Ajándék a csajoknak – mert megérdemlik

Az a jó abban, ha ajándékot adsz a barátnődnek, hogy a legkisebb dolgoknak is ugyanúgy fog örülni, mint egy Ferrarinak. Az összenőtt szemöldökű nővel kivétel nélkül szimpátiát éreznek, ha pedig veszel neki egy füzetet, amiben csak Frida Kahlo idézet van, azonnal a nyakadba borul.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.