Egy jó társaság, kellemes napsütés, a tenger morajlása, és egy fullos, privát villa. Ha ezek megvannak, a nyaralásod tökéletes lesz.

Mallorca pedig nem véletlenül olyan közkedvelt úti cél a turisták körében. Tavaly nyáron Sir Richard Branson nyitotta meg a Son Bunyola névre keresztelt üdülőhelyet, ahol idén már 3 lenyűgözően szép és autentikus villa közül lehet válogatni.

A lakóhelyeket 7 napos időtartamra lehet lefoglalni áprilistól egészen novemberig. A villák szőlővel, citrus- és olajfákkal vannak körülhatárolva, ez pedig még tovább fokozza a mediterrán hangulatot. A kényelem érdekében fűthető, kültéri medencék is tartoznak a rezidenciákhoz.

Az, hogy a 3 közül melyik villát érdemes kibérelni leginkább a létszámtól függ, hiszen az elsőben 10-en, a másodikban 8-an, míg a harmadikban 6-an férnek el kényelmesen. Természetesen az árak is ennek megfelelően alakulnak, a legnagyobb 6.7 millió forintba kerül egy hétre, míg a legkisebb 4 millióba fáj.

Ezért a pénzért persze nemcsak szállást, hanem privát szakácsot is kapunk, aki helyi alapanyagokból készíti el nekünk a legfinomabb fogásokat, valamint a napi takarítás és a medence-szolgáltatások is benne vannak az árban. És hogy mit lehet itt csinálni a napozáson és a relaxáción kívül? Például golfozni, búvárkodni vagy vitorlázni. Mondjuk nekünk már az is bőven elég lenne, ha a medence mellett feküdve egy hétig szívhatnánk magunkba a meleg mediterrán napsütést.

(via)

És ezt olvastad már?
A tökéletes kék búváróra és levágott kezek nyomába eredtünk Janklovics Péterrel – Csukló Szpotting