Cristiano Ronaldo 5. aranylabdáját zsebelte be tegnap Párizsban, miután a France Football idei szavazásán is első helyen végzett. Aztán meg többek között kijelentette, hogy ő minden idők legjobb és legösszetettebb játékosa. És hát ugye így a legszerényebb is.

Fő szponzora, a Nike, természetesen rendesen rákészült az eseményre, így már a gála előtt megmutatta, hogy milyen csukával ajándékozza meg egyik kedvenc reklámfiguráját:

FuzzFlanger Showroom - Nike Mercurial Superfly V CR7 SE2 ใหม่ล่าสุดครับ Limited Edition 1000 คู่ ทั่วโลก โคตรสวยยยยทองอร่ามเลยนนนน ยังไม่มีออกจำหน่ายนะครับ - She is so beautiful * * * . . ขอบคุณมากครับ #fuzzflangerboot #nike #adidas #puma #mizuno #siamboots #nikefootball #thailand #soccerboots #soccercleats #footballboots #shoes #vapor #predator #tiempo #hypervenom #f50 #soccer #football #cr7 #limitededition #fuzzflangershowroom #footyheadlines

581 Likes, 5 Comments - FuzzFlangerBoot รองเท้าฟุตบอล (@fuzzflangerboot) on Instagram: "FuzzFlanger Showroom - Nike Mercurial Superfly V CR7 SE2 ใหม่ล่าสุดครับ Limited Edition 1000 คู่..."

A limitált kiadású Nike Mercurial Superfly V CR7 SE2-t – mintha valami Merkúrra induló, fotonmeghajtású űrhajó neve lenne – akár győzelmi trófeának is szánhatta az amerikai sportszergyártó, hiszen nagyon valószínű volt, hogy a tavaly Bajnokok Ligáját, BL-gólkirályi címet, spanyol bajnokságot, spanyol és európai szuperkupát, illetve klubvilágbajnokságot nyerő portugál lesz 2017 aranylabdása.

Forrás: FuzzFlangerBoot

A Real Madrid nagyágyújának győzelmére nagyjából 1,1-es szorzót adtak a fogadóirodák, ami kb. annyira volt biztos, minthogy a neki tervezett cipő csillogni-villogni fog – szóval úgy kb. 91% volt. Igencsak meglepődnénk, ha Ronaldo a szombati, Sevilla elleni bajnokin nem ebben lépne pályára – ahol bizonyíthatja, hogy nemcsak a BL-ben tudja zsákszámra rúgni a gólokat, hanem a bajnokságban is. A Realnak és neki is nagyon szüksége lenne rá:

És ezt olvastad már?
A Marsra készített órát az Omega és az Európai Űrügynökség