A Skagen új, hibrid okosóráival egyszerűen nem tudsz mellényúlni
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Sokat írtunk már a különböző okosórákról, ami egyeseknek bejön, mások viszont inkább a klasszikus időmérőkhöz ragaszkodnak. Ha te is inkább a hagyományos, férfias formákat kedveled, ám azért a technológiai újdonságokról sem mondanál le, tutira imádni fogod a Skagen új kollekcióját.

Ezek az órák ugyanis éppen arról szólnak, éppen azt mutatják be, hogy miképpen lehet ötvözni a letisztult dizájnt, a klasszikus külsőt és a kiokosított, fejlett belsőt.

A Skagen ráérzett, hogy nem akar mindenki egy érintőképernyőt hordani a karján, ám az okostelefonok korszakában jól jöhet egy diszkrét jelzés a csuklón, ha üzenetünk vagy e-mail érkezett, meg persze az aktivitásunkat is szeretjük nyomon követni. A Skagen Signature Hybrid Smartwatch ezeknek a kívánalmaknak tökéletesen megfelel.

Ez a mindenhol - még a mutatók esetében is - lekerített, megnyerő dizájn első ránézésre elnyerte a tetszésünket, a különböző színváltozatok és az egyéb okos funkciók csak fokozzák a szerelmet. Ha a hozzá tartozó applikációval összekötöd a mobiloddal, nemcsak az értesítésekről kapsz jelzést, hanem természetesen az időt és a dátumot is automatikusan frissíti, sőt még a zenét is vezérelheted rajta keresztül.

Mindezek fényében 170-190 dollárért (45-50 ezer forint) igen korrekt vételnek tűnik, melléfogni biztosan nem tudsz vele. Különösen akkor, ha már régóta tépelődsz rajta, hogy egy klasszikus vagy egy kiokosított időmérőre ruházz be.

Ehhez hasonló mezőnyben versenyzett a Casio szintén hibrid (félokos) karórája, amit még le is tesztelhettünk.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.