A Svarktviksvagen egy három hálószobás visszavonulási lehetőséget kínál a világtól a svéd Södermanland megyében, egy olyan helyre, amelyet látszólag még megközelíteni is nehéz. Ez a tökéletes menedékhely.

A szibériai vörösfenyővel borított ház egy domb tetején fekszik, belül a fehér falak és berendezés, valamint a „sápadt” padlóburkolat teremt egyedi hangulatot a tágas, világos skandináv házban. Ha ez nem volna elég, akkor a panorámás kilátás a környező fákra és a partra biztosan remekül kárpótol majd a hétköznapi fáradtságokért, ha eljössz ide kiengedni a gőzt.

A ház egyébként eladó, 1 millió dollár felett van az ára. A házat a Fastighetsbyrån tervezőiroda szakemberei álmodták meg.

Ez is érdekelhet:

Nincs két egyforma szobája ennek a fura formájú francia butikhotelnek - Roadster

Párizsban, a Grands Boulevards közelében található ez a fantáziadús butikhotel, ahol valami megfoghatatlan érzés simogatja a vendéget. Talán ezért lett egy csapásra nagy kedvenc a Panache. A szálloda vonalait napjainak egyik feltörekvő francia építésze, Dorothée Melichizon álmodta meg, a hotelt egy XIX. században felhúzott pompás épület fogadta be az egyre tekintélyesebb kilencedik kerület egyik forgalmas sarkában.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon