Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Azt szögezzük le, hogy karórák mindig is voltak, és mindig is lesznek. Attól függetlenül, hogy milyen extra funkciókkal vagy különös dizájnnal vértezik fel az egyik legkedveltebb kiegészítőt.

A Sony azonban most tényleg gondoskodott arról, hogy eléggé átfogalmazzuk magunkban azt, amit eddig a karórákról gondoltunk, ugyanis egy igen merész koncepcióval állt elő:

Azért azt tegyük hozzá, hogy már próbálkoztak valami hasonlóval Japánban – azokat az E-Ink órákat viszont csak fekete-fehér kiszerelésben készítették el, ráadásul olyan vastagra sikeredtek, mint általában az okosórák, amelyek viszont annyi pénzért sokkal több mindent tudnak. Ezek az E-ink karórák viszont tényleg baromi vékonyra sikeredtek, ráadásul már nem csak fekete-fehérben pompáznak, hiszen képesek alakot váltani.

Ez az óra bizonyára nem fog zavarni a napi rutin során, mert nemcsak nagyon vékony, de hihetetlen könnyű is – az már egy másik kérdés, hogy a különös textúra, meg úgy en bloc az egyedi dizájn nem fog mindenkit lenyűgözni, de valószínűleg nem is ez a Sony célja. Egyébként textúraváltó anyagból szemüveget, szemüvegtokot és nyakláncot is készítenek.

Ez is érdekelhet:

(via)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.