Állítólag egyszer kell megvenned, aztán elkísér életed végéig. De mi ez?

A Stanley nevű túra és egyéb kiegészítőket forgalmazó brand legsikeresebb terméke egy fémből készült klasszikus uzsonnás doboz, aminek a dizájnja az 1950-es évek óta semmit nem változott.

Az Egyesült Államok történetében az 20. század dereka meghatározó időszak volt, a második világháború után újra erőre kapó gazdaság csak úgy ontotta magából az újabbnál újabb épületeket, a harmincas és a negyvenes évek szimbóluma az építkezésen dolgozó, vidáman ebédelő munkás lett.

A Stanley klasszikus uzsonnás doboza pontosan ezt az időszakot eleveníti meg. Elnyűhetetlen, faék egyszerűségű formaterv, ami zord körülmények között is megállja a helyét, nem véletlenül lett a túratársadalom egyik kedvenc kiegészítője. A doboz eredetileg azért készült fémből, hogy az építkezésen ne kelljen rá vigyázni, bátran oda lehetett ütni bárminek, az étel érintetlen maradt benne.

Azt azért gyorsan tegyük hozzá, hogy túra közben az embert ritkán veszik körbe olyan körülmények, mint az ötvenes évekbeli melósokat. Az Empire State Building építése során például 14 munkás vesztette életét, de vannak olyan értesülések, amelyek szerint ez a szám jóval magasabb.

A dobozhoz élethosszig tartó garancia is tartozik, amit nagy valószínűséggel nem nehéz tartani a cégnek, tekintve, hogy egy egyszerű fémdobozról beszélünk. Két szín közül is választhatunk: van egy egy katonai zöld és egy sötétkék verzió, az előbbi nagy valószínűséggel gyorsabban el fog fogyni, mivel a khaki zöld mostanában elég népszerű. A táska 45 dollárba, vagyis kb. 14 ezer forintba kerül.

Hypebeast

 

És ezt olvastad már?
Napsütéssel hajózgatni a tengeren: Greenline 40 napelemes-akkumulátoros elektromos jacht
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő