Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Újabban tényleg minden sportautó-gyártó luxusmotorcsónak készítésébe kezd. A "Lambo" az Aventadornak készítette el a vízi változatát, és iszonyatos, amit tud!

Az 52 láb hosszú Lamborghini Aventador Super Veloce egészen egyedi kialakítást kapott, és 1350 lóerő segíti abban, hogy elérje akár a 288 km/órás (!!!!!) végsebességet.

Az elképesztő teljesítményű hajó nem csak a teljesítményét illetően lesz a négykerekű változathoz hasonló - hanem, például ugyanolyan vad, lime zöld színben (azaz "Verde Singh" árnyalatban) jelenik meg, mint a sportkocsi.

De akad más hasonlóság is. A motorcsónak például egy 6 fős pilótafülkét kapott, amiben az autóban is fellelhető, személyreszabható gombok és kezelőpanel kaptak helyet, ráadásul választhatunk a "Race" és "Pleasure" módok közül attól függően, hogy ki akarjuk maxolni a hajó sebességét vagy nyugodtabb utazásra vágyunk.
A motorcsónak hajótestét és fedélzetét is úgy tervezték, hogy hasonlítson az autóhoz, és magába foglalja a testre szabott LED-világítást és a szénszálas részleteket.

A legjobb ajánlatot a James Edition, a világ luxuscikkeinek egyik legmenőbb kereskedője hozta, aki együtt kínálja az Aventadorokat egy "Lamborghini Lovers" csomagban, egészen elképesztő, 2,2 millió dolláros, azaz 600 millió forintos áron.

Szóval, ha felcsillant a szemed egy guruló és egy sikló fenevadra, itt pár kattintással meg is veheted.

 

Egyébként tudtad, hogy a Lamborghini eredetileg traktorokat gyártott?

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.