Korábban írtunk már egyszer erről a helyről, akkor úgy utaltunk rá, mint a legbizarrabb szálloda a világon. Az biztos, hogy nem egy mindennapi szálláshelyről van szó, de nekünk nagyon bejön.

A svédországi Jukkasjärvi városában található IceHotel ugyebár arról nevezetes, hogy 1989 óta időről időre újra fel kell építeni, mert hát jégből van és nyáron bizony elolvad. Most a legújabb 2017-es dizájn már a 28. verzió a hotel életében, és bár nem ismerjük az összes előzőt, az egészen biztos, hogy ezt nagyon eltalálták.

Elképesztően nagy meló lehet egy ilyet felépíteni a közeli befagyott folyóból hordott jégtömbökből. A hotelben 15 szoba található, és természetesen nincs mindenütt hideg, ám akad itt egy akkora terem is, ahol esküvőket is meg lehet rendezni. A beszámolók szerint 17 különböző országból érkezett ide 36 művész, hogy együttes erővel megalkossák ezt a csodát.

A bátor vendégek, akik nem rettennek meg a hidegtől, számíthatnak némi forró italra, illetve szaunázhatnak is egy jót. Az aktívabbak pedig kipróbálhatják, milyen lehet kutyaszánnal közlekedni, megnézhetik a káprázatos északi fényt, valamint a jégszobrászkodásba is belekóstolhatnak és jógázhatnak is.

(via)

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon