Szerezd be a téli szezon legvagányabb darabjait: válassz újrahasznosítható télikabátot!
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Helly Hansen új kollekciójával ismét egy nagy lépést tett a környezettudatosság felé.

A norvég székhelyű Helly Hansen márka több mint 140 éve kínál átgondoltan megtervezett ruhadarabokat. A legújabb, környezettudatos, Mono Material termékcsalád bevezetésével a Helly Hansen 2020 őszére/telére szintet lépett:

a kollekció különlegessége, hogy egyféle szövetszerkezetű ruhákat foglal magában, amelyek így, a szövetből-szövet elven működve 100%-ban újrahasznosíthatóak, nagy mértékben csökkentve ezzel a hulladéktermelődést.

Ismerd meg közelebbről a különleges kollekciót

A 2020. őszi/téli szezonban a Mono Material kollekció vezérdarabját jelentő URBAN LINER teljes egészében poliészterből készül, beleértve a 100%-ban újrahasznosított, pehelytoll érzetet nyújtó poliészterből álló szigetelést is.

 

Az egyetlen anyagból álló szerkezettel könnyebb a bélést jó állapotban tartani, tudva, hogy végül újrahasznosítani is könnyű lesz majd. Az egyetlen anyagból álló (mono) ruhadarabok egy körkörös rendszerben is jobb erőforrássá válnak, ahol a cél a textilből textilt eredményező újrahasznosítás. Amikor új szövetként kerülnek újrahasznosításra, a mono anyagok többet megtartanak eredeti értékükből és teljesítményükből, mint más, kevert szálak. Bár szem előtt tartja a környezetvédelmi felelősséget, az URBAN LINER nem alkuszik meg a dizájnt vagy a funkciót illetően. A kettős szövésű, varrásmentes csatornákkal ellátott bélés könnyű, kényelmes és tökéletes választás a mindennapi stílusos és meleg öltözködéshez.

„Mindig új formaterveket és technológiákat keresünk Urban kollekciónk kibontakoztatásához” - mondta Kristoffer Ulriksen, a Helly Hansen városi kategóriáért felelős igazgatója.

A Mono Material termékek első családja 2020 őszén jelenik meg, így az URBAN LINER is, amely kifejezetten férfi, illetve női változatban egyaránt elérhető, és számos színvilággal kapható.

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a Helly Hansen.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.