Szívesen elszalonnázgatnánk ezzel a 20 millió forintos zsebkéssel

Frank Frazetta neve valószínűleg nem mond sokat, pedig amerikai művészként ő volt a fantasy világának egyik úttörője. Művei számos könyv és album borítóján, képregények oldalain és filmek plakátjain jelentek meg. Befolyását mutatja az is, hogy ilyen gyönyörű zsebkéssel tisztelegnek most a munkássága előtt.

A főleg férfiak számára készült kiegészítőkre szakosodott William Henry műhelyéből került ki ez a 75 ezer dollárba, vagyis 19.6 millió forintba kerülő kés, ami a Silver Warrior című festményről elnevezett kollekció egyik darabja.

Az 1972-ben készült festményen egy karddal felszerelkezett harcos látható, akit 4 jegesmedve húz egy szánon, most pedig a William Henry jóvoltából medál, nyaklánc, gyűrű, karkötő, kulcstartó is készült ennek ihletése alapján. A kollekció legmenőbb darabja viszont egyértelműen ez a zsebkés, amelynek egyik oldalára kézzel a harcost gravírozták, a másikra pedig a jegesmedvéket.

Persze ez önmagában nem lenne elég ahhoz, hogy ilyen brutális árat kérjenek érte,

amivel máris sikerült bekerülnie az 5 legdrágább zsebkés közé a világon. Ha egy ilyet előkapsz farzsebből egy szalonnázgatós pikniken, tutira te leszel a legmenőbb arc!

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon