Vannak olyanok, akik az élet minden területén a maximumra törekednek és mindenből a legjobbat akarják. Ha te sem éred be egy átlagos túlélőkészlettel, szívből tudjuk ajánlani ezt a zseniális táskát, hiszen nagyszerű dolgokat rejt magában.

Ez a luxuskategóriás túlélőcucc már kívülről is elég menőn fest, a fekete vászon és bőr stílusos megjelenést kölcsönöz neki. Ha pedig kinyitod, mindent megtalálhatsz benne, amire csak szükséged lehet a túléléshez.

A benne rejlő dolgok néhány napig fedezni tudják 2 ember szükségleteit, tehát bőven kihúzhatjátok a csajoddal, amíg meg nem érkezik a segítség. Lássuk, mi mindent rejt ez a csodaszütyő!

A legfontosabb talán a kétszemélyes sátor, ám ezen kívül zseblámpa, napelemes rádió, spéci jeladó, pókerkészlet, vízálló gyufa, két hálózsák, különböző víz és élelmiszercsomagok és csoki is található benne, hogy csak néhányat megemlítsünk. Az egyetlen dolog, amit még bele kell dobnod az egy fasza túlélőkés, aztán ha az is megvan, abszolút készen állsz majd a világvégére.

Ha megtetszett, itt akár meg is rendelheted, persze egyáltalán nem olcsó mulatság!

És ezt olvastad már?
A Casio és Rubik-kocka összeállnak egy közös G-Shock erejéig