Tesztelnél luxusjachtokat havi másfél millió forintért?
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A HushHush nevű oldal luxusjachtok adásvételével foglalkozik, és a honlapján a következő címmel hozott le egy állásajánlatot a minap: Akarsz azzal keresni, hogy jachtokon élsz és teszteled őket? Mert ha igen, van számodra egy tökéletes munkánk!

Na most tényleg, mit tehetnénk még ehhez hozzá?

Talán az anyagiakat, mert azért nem mindegy, hogy mennyi üti a markod azért az igen kemény melóért, hogy tengerjáró luxusjachtokon tengeted a napjaidat. Nos, ilyen téren sem igazán lenne okod panaszkodni. Ha te kapnád meg az állást, egy heti melóért ezer font ütné a markod.

A meló ez esetben annyi, hogy megmondják, hol vár téged a jacht, odamész, jól beköltözöl, egy hétig csövelsz, sínylődsz, unatkozol (napersze!), aztán egy részletes tesztben leírod, milyen volt. Okés, nem biztos, hogy minden hétre jut egy, de az állásajánlat szerint egy év alatt nagyjából ötven tesztre leszel felkérve, vagyis összesen 50 ezer fontot, azaz több mint 18 millió forintot hozhatsz össze.

Mindeközben nem hisszük, hogy a főnököd nagyon letolna, ha kiderülne, hogy csajokat viszel fel a fedélzetre. Szóval ha ügyes vagy, talán még élvezheted is a munkát.

Szerintünk esetleg megérhet egy próbát. Itt tudsz jelentkezni.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.