Hiába, ha az ember a legjobbtól akar tanulni, akkor bizony mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

Tiger Woods épp néhány héttel ezelőtt tért vissza a golfpályára, ahol sikerült is bebizonyítania, hogy a magánéleti zűrök és a sérülések ellenére még maradt benne valami a régiből. Ennyi elég is volt ahhoz, hogy egy lelkes amatőr kicsengessen 210 ezer dollárt (nagyjából 56 millió forintot) azért, hogy minden idők egyik legsikeresebb játékosától tanulhasson egy kicsit. Reméljük, hogy ennyi pénzért valóban adott pár jó tanácsot a mester.

Akár tudott javítani a technikáján, akár nem, a lényeg mindenképpen az, hogy a komoly összeg nem Woods zsebében landolt, hanem jótékonykodásra fordították. A privát golfleckét ugyanis a Harvey hurrikán áldozatainak megsegítése érdekében árverezték el.

Tim Rosaforte on Twitter

What's a lesson with @TigerWoods worth? On Monday at a draw party for the Hurricane Harvey Relief Pro-Am organized by tour players @ChrisStroudPGA and @BobbyGatesGolf, a lesson with Tiger went for $210,000. The event concluded today at @BluejackNation, an ETW design.

A teljes rendezvénnyel a hírek szerint több mint 1 millió dollárt sikerült összegyűjteniük a hurrikán okozta károk enyhítésére. Mindemellett pedig az is kiderült, hogy botrányok ide, botrányok oda, Tiger Woods neve még mindig rendkívül jól cseng a golfrajongók körében, így simán megélhetne az oktatásból is, ha a versenyekhez már nem lesz kedve.

(via)

És ezt olvastad már?
A tökéletes kék búváróra és levágott kezek nyomába eredtünk Janklovics Péterrel – Csukló Szpotting