A Turks- és Caicos-szigetek Kuba mellett található szigetcsoport, amely Nagy-Britannia tengerentúli területe, és egyben a Karib-tenger gyöngyszeme. Ha van olyan hely a világon, ahol a végtelen tenger és a kék ég egymásba olvad, akkor azt bizony itt kell keresni.

A Triton Luxury Villa tavaly év végén készült el teljes pompájában, azzal a céllal, hogy minél jobban kihasználják a paradicsomi helyszín nyújtotta lehetőségeket. Ennek érdekében egy lábnyújtásnyira fekszik az azúrkék tengertől.

Az ultramodern, fehér színben ragyogó villa 7 hálószobával és 8 fürdővel rendelkezik, a belső tereket pedig a kék és a fehér különböző árnyalataival dekorálták. A hálók közül a legtöbb jókora terasszal is rendelkezik, ahonnan megcsodálhatjuk a panorámát.

A gourmet konyha persze minden kellékkel fel van szerelve, a vendégek pedig nyugodtan grillezhetnek is, elkészíthetik kedvenc hamburgereiket vagy privát szakácsot bérelhetnek, aki elkészíti számukra a jellegzetes karibi fogásokat.

A szabad ég alatt található még egy mozi és tűzrakóhely, valamint egy pezsgőfürdő, illetve néhány teniszpálya és függőágy is, hogy teljes legyen a kényelem. Végtelenül gyönyörű medencéből pedig kettő is található. Mi teljesen le vagyunk nyűgözve a kínálattól.

Még saját komornyikod is lehet, aki mindent elintéz helyetted az itt tartózkodásod alatt, például megszervezi a magán fitneszórád a helyi instruktorokkal, aztán pedig a kajakozást és egyéb vízi programokat. Igazán nagy kár, hogy az árak másfél millió forinttól indulnak éjszakánként...

(Triton Luxury Villa)

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.