Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem könnyű ajándékot vásárolni a nőknek. Valljuk be, hogy a legtöbb megvesz magának mindent, amire szüksége van. Ilyenkor jön jól, ha olyasmiben gondolkodsz, ami nem konvencionális, amire biztos, hogy nem számít.

Főzzetek menőséget a Budapest Makeryben!

Figyelj, tudjuk, hogy örül a cuccoknak, de jobb, ha azokat magának szerzi be, mielőtt még nem a jó áranyalatot veszed az imádott rúzsból. Akármilyen furcsa, a legjobban neked örül. Különösen akkor, ha egy nem mindennapi közös élményben van részetek. Ilyen a Makery, amely a világ első DIY étterme, ahol mindenki magának főz. A lányok imádják (durva, de a fiúknak is bejön).

Több info a Budapest Makeryről...

Vegyél neki csillagot!

Ígérted már neki a csillagokat az égről? Akkor itt az ideje, hogy be is tartsd! Ezen a weboldalon vehetsz neki egyet, kapsz szép kis tanúsítványt. Szem nem marad szárazon!

Több info az ajándék csillagról...

Ha ő a te Denerysed, akkor szabaduljatok együtt!

Nincs is annál szebb, mint amikor a kedvenc sorozatotok szabadulós játékában vehettek részt. Hol vannak már a zombie apokalipszisek, amikor menekülhetsz a Mások elől is? Winter is here!

Több info a szabadulós játékról...

Vidd a kislányt az erdőbe!

Noszvajról már írtunk, de most írunk újra. Magyarország egyik legkülönlegesebb szállásával nem lehet mellé lőni. Fent a fán, édes magányban csak a legjobb dolgok történhetnek!

Több info a szállásról...

Reméljük, annyira jó lesz a Valentin-napod, mint amennyire kívánjuk! Még több ajándékötletért látogass el új site-unkra, a Mivacsra, ugyanis csináltunk egy oldalt, ahol nők segítségét kérve sikergyanús ajándékokkal tudjuk segíteni az ilyen helyzeteket. Ez pedig a Mit vegyek a csajomnak.hu oldal.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.