Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Talán veled is esett már meg, hogy annyira szépnek találtál egy nőt kéglit, hogy szinte túl- és álomvilági impressziók kezdték elözönleni az elmédet.

Ezekbe az ember olykor már szívesen be sem költöznie, csak nézné, bűvölné őket a képernyő mögül; és bár titkon szeretné finom macskaléptekben közelről is bebarangolni az ottani teret, ugye félő, hogy jelenlétével csak megbontaná a házban uralkodó makulátlan harmóniát. Nem állítjuk, hogy ez a kortárs ház maga a megtestesült otthonparadicsom, de arra jó sansz van, hogy közel áll hozzá. És nem csak a tengerparti kilátás, a hagyományos berendezés és a kortárs építészeti elemek, illetve formák közötti remek összhang miatt. Nézd végig ezeket a képeket, és talán megérted te is, hogy mire gondolunk.

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!
Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!
Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.