Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

2017. nyarán már azt hittük, örökre kihalt a favágó trend, de visszatért. Egy biztos, nem mindegy hogyan hordod a kockás inget. Mutatunk öt darabot, amivel nem fogsz mellé nyúlni.

GUCCI GANG

Egy GUCCI kockás inggel már csak azért sem lehet mellé lőni, mert GUCCI. Azt már megírtuk, hogy miért ne hordj Guccit, most jöjjön az ellenszólam. Ebben az ingben háttal is óriás főnök leszel. A modellre ugyan ráférne egy teljes átalakítás fazon igazítás, de az ing nagyon adja.

Pull and Bear kezdőknek

Ha még nem érzed teljesen magadénak a kockás ing témát, rákészülhetsz földhöz ragadtabb árkategóriás darabokkal is. Ez a Pull and Bear ing jó választás bemelegítésnek.

Sportos H&M

Íme, az a darab, ami kiváló egy focimeccsre, még akkor is, ha azt csak a kocsmában nézed a haverokkal. Laza, sportos és iszonyatosan vagány, aki viseli. Mi kell még?

ZARA a munkában

Egy férfi kockás ingben is lehet elegáns. Sok munkahelyen nem mindegy mit aggatsz magadra, de a kockás ing sem szitokszó az irodában, ha jól választasz. Ez a Zara ing feldobja a hangulatot!

ASOS kihívás

Netes vadászok figyelem, az ASOS is tartogat kockás ingeket újabban. Mielőtt elvesznél a totál haszontalon trash között, nézz szét náluk, mert elég extra darabok vannak.

Kutass, keress, találsz

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.