Mindenki ismeri a mondást, miszerint nem a borítója alapján kell megítélni a könyvet. De vajon tartjuk is magunkat ehhez, vagy hajlamosak vagyunk a külsőségek alapján ítélkezni?

Erre a kérdésre volt kíváncsi egy amerikai youtuber, Coby Persin. Annak érdekében, hogy kiderítse a dolgot beöltözött hajléktalannak, majd így próbált magának asztalt szerezni egy floridai étteremben. A pincér azonban elég hamar útját állta és megkérte rá, hogy távozzon. Nézd meg, miképpen folytatódott az eset:

Coby hiába ragaszkodott hozzá, hogy van elég pénze, a pincér mégis inkább egy Mekibe küldte ebédelni. Ekkor hívta fel a youtuber a sofőrjét, aki meg is érkezett egy halom pénzzel, amit persze meg is villantott a pincérnek.

- vetette oda Coby, mielőtt távozott.

A kérdés persze fennáll, hogy a videó valójában megrendezett volt-e vagy sem, mindenesetre érdekes és tanulságos a sztori. A kommentelők nagy része egyébként védelmébe vette a pincért, mondván nem ő a tulajdonos, ő is csak egy alkalmazott, aki végeredményben csak a munkáját végezte. Te mit gondolsz?

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon