Oké, tegyük fel, hogy vannak puccosabb hotelek is az egzotikus szigeten. De szerencsére ők még tényleg azok közé tartoznak, akik nem akarják teljesen megbontani a természetet a turisták miatt.

A dél-amerikai ország több mint 2/3-át buja esőerdők borítják. Olyan itt a vadvilág, amilyen nincs még egy a világon, az állat és növényfajok diverzitása egyszerűen lenyűgöző. Azt mondják, aki egyszer ide téved, vissza se akar menni a nagyvároba.

Erica és Matt Hogan pontosan ezt is tették. Maradtak.

És ha már maradtak, olyan kis kuckókat álmodtak aztán építettek meg az esőerdő kellős közepén, hogy minden porcikánk ide kívánkozik. A neve Finca Bellavista.

Erica és Matt vásárolt 600 hektárnyi erdős területet, amit a kivágás veszélye fenyegetett. Nem csak sikerült megmenteni az erdőt, de elérhetővé tették mindenki számára . Ők soha nem vágnak ki fákat vagy kitépnek ki bármilyen növényt. Inkább építenek rájuk.

A teraszokról az egész erdőre és a hegyekre is rálátni.

Minden ház saját, tágas hálószobával rendelkezik, amit kizárólag környezetbarát anyagok használatával építettek. Minden ágy fölé szúnyogháló került - ez nélkülözhetetlen dolog az esőerdőben.

A házak között függőhidak biztosítják az átjárást.

Itt termett zöldségek és gyümölcsök.

Igazából minden megvan itt, amire szükségünk lehet, és néha nem is kell több a boldogsághoz. Főleg egy ilyen környezetben...

(fotók:James Lozeau)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon