Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egyre több a kütyü-őrült. Jó, kicsit mi is azok vagyunk. Gyűjtöttünk most párat, ami annyira kúl, hogy ha lenne rá elég pénzünk, azonnal rohannánk megvenni. De sajnos a menőségnek általában ára van...

Egyesek szerint a jövő közlekedési eszköze, és már a küszöbön áll. 125 ezer dollárért pedig be is jön az ajtón. Magától.

A Martin Jetpacks nem olyan, mint a többi víz-meghajtású jetpack, amiket manapság látunk és csövek nyúlnak lefelé belőle a vízbe. A Martin benzinnel vagy kerozinnal megy, a motorja pedig 210 lóerős és komoly súlyokat is elbír.

Ráadásul még profi pilótának sem kell lenned, hogy vezethesd, mert ez a gép akár önmagától is leparkol, és veszély esetén a telepített ejtőernyő is kinyílik.

A legtöbb ember számára a WC-be nem kell több, mint egy kényelmes ülőke és tisztaság. De jó eséllyel ők még nem próbálták a luxus Numi okos wc-t, aminek rengeteg funkciója van.

A 4750 dolláros wc nemcsak automatikusan nyílik és csukódik, hanem fűthető üléssel, lábmelegítővel, testre szabható bidével, légszárítóval, dezodorral és hangszórókkal is ellátott, hogy a kedvenc zenéidre szálljon meg az ihlet.

Azoknak a zenesznoboknak készült, akiknek a homloka gyöngyözni kezd, ha egy hang nem tisztán jut el a legjtszójukból a fülükbe. 50 ezer dollárt egyből ki is szórhatunk rá.

Ezek a fejhallgatók nem az átlag hallgatónak készülnek. A kézzel készített "fülesek" nemesfémekből, pl. aranyból és a platinából készülnek, sőt a kábel is ezüstözött réz, és a bőr fülpárna is különleges. Csak 250 darabot készítenek minden évben.

Ez a fogkefe szinte aprópénz az előzőekhez képest. Akinek az egészség fogak a legfontosabbak, már 400 dollárért megvásárolhatják.


A Prophix egy szinte átlagosnak mondható elektromos fogkefe, amihez hozzájön néhány extra kiegészítő: különböző cserélhető fejek, és egy alkalmazás, amely nyomon követi, hogy milyen jól és milyen gyakran mosunk fogat. Ráadásképp pedig egy beépített kamerával képeket és videókat rögzít fogmosás közben.

Mi a különbség egy 900 és egy 5000 dollárps hűtő között? A Samsung intelligens hűtőszekrénye a hagyományos funkciók mellett olyan, mint egy szórakoztató központ. Még azt is mondja, hogy mikor kell több tojást vásárolnod. A hűtő nagy érintőképernyős ajtaja megmutatja, hogy mi van benne, lehetővé teszi, hogy online rendelj élelmiszert és az időjárás-előrejelzést is mutatja.

A Family Hub-ban van még ezen kívül naptár, jegyzet funkció, de le tudja játszani a kedvenc zenéidet is, vagy akár filmet is nézhetsz rajta. Ultramenő.

Egy kis promo video az USA-ból:

(via Mashable)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.