Legyen ezentúl a borotválkozás inkább élmény, mint kínkeserves művelet. Próbáld ki a legújabb technológiákat, innovatív megoldásokat. Nem fogsz csalódni!

A borotválkozásnak ma már nem kell egy hosszú, szenvedésekkel teli rutinfeladatnak lennie. Lehet precíz és gyors művelet is, amit okos és innovatív funkciók tehetnek még kellemesebbé.

 

Miről is van szó?

A Panasonic úgy tervezte a borotváit, hogy a formájuk tökéletesen alkalmazkodjon az arc körvonalaihoz, mindemellett a japán minőség és pengetechnológia teszi még megbízhatóbbá a modelleket.

A borotvák egyébként:

  • vízállóak,
  • borotvahabbal vagy géllel nedves és száraz borotválkozásra is alkalmasak,
  • higiénikusak és könnyen tisztíthatók,
  • tisztító és töltő állomással is rendelkeznek (egyes modellek).

Fejlett technológia

Vannak olyan termékek is, amik már szakállsűrűség-érzékelővel is rendelkeznek. Az érzékelő érzékeli a szakáll sűrűségét és azt, hogy a terület már borotvált-e. A teljesítmény pedig ennek függvényében alkalmazkodik a szőrzethez. A Panasonic borotváknál az 5 forgásirányú, innovatív Multi-Flex 5D fej tökéletesen alkalmazkodik az arc kontúrjához. A csúcsmodellek LED-kijelzővel is rendelkeznek, ami megmutatja például a töltés állapotát, a hátralévő borotválkozási időt és még sok minden mást. Az ergonomikus kialakítás pedig biztosítja a biztonságos tapadást nedves kéz esetén is.

Megtetszett?

Vásárolj egy promócióban szereplő Panasonic borotvát 2020. november 16. és 2021. december 31. között, majd regisztráld a vásárlásodat, és igényeld az 5 év kiterjesztett garanciát. Ennyi az egész!

És ezt olvastad már?
Igen, egy menő sneaker is lehet vegán!