Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha szafarizni készülsz vagy csak elutaznál már végre valami messzi, egzotikus helyre, akkor aligha találsz jobb opciót ennél a gépnél.

A DesignQ koncepciója a tökéletes utazási élményt és a felfedezés örömét nyújtja. Az egyébként is tágas kiosztása még egy baromi egyedi, "szabadtéri fedélzetet" - vagy hívjuk inkább erkélynek? - is biztosít, amit egy módosított rakományajtóból hoztak létre és egyetlen gombnyomással aktiválható.

A további extrák közé tartozik a felszerelt barbecue, a márványpadló bejárat és a tökéletesen berendezett iroda. A gép belsejében továbbá egy tágas étkező, nappali, két privát kabin és egy személyzeti részleg található.

És hogy mitől válik ez a repülő igazán alkalmassá a távoli helyek felfedezésére? Hát attól, hogy nem csak szépen kidolgozott leszállópályákon tud landolni, hanem akár füvön, kavicson vagy homokon is simán le lehet szállni vele.

Ha megtetszett az elképzelés, a DesignQ csapata örömmel megépíti neked potom 6 millió dollárért, vagyis 1.7 milliárd forintért.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.