A Damen, holland hajógyár dolgos munkásai már elkezdték megépíteni a SeaXplorer 65 nevű világjáró hajót, amivel bátran nekiindulhatsz egy felfedező expedíciónak.

A modell neve már egyben a méretéről is árulkodik, hiszen a szóban forgó hajó 65 méter hosszú, ám a tervek szerint több méretben is elérhető lesz és persze a megrendelő igényeinek megfelelően alakítják ki a részleteit. Ha minden jól halad, 2019-ben lesznek teljesen készen az építésével.

Ha tehát egy olyan luxushajót szeretnél magadnak, ami tökéletes bázisként szolgál búvárkodás, és a tengeri élet felfedezéséhez, itt a perfekt választás. Egy igazi kis anyahajó ez a kisebb tengeralattjárók számára, amivel elcsatangolhat a tulajdonosa feltérképezni a környéket.

A hibrid rendszerének köszönhetően pedig a környezetet sem károsítja túl nagy mértékben, miközben épp felfedezed azt. A kialakításának köszönhetően a SeaXplorer simán utat tör magának a jéggel borított vízen is.

A minden luxusjachton megtalálható medence és pezsgőfürdő mellett ezen a hajón jó nagy tárolóhelyiség is lesz, ahol akár 40 napnyi készletet raktározhatsz, ha egy igazán hosszú túrára indulnál vele.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon