Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mi elég lelkesen beköltöznénk ebbe a medencén át panorámás házba, sokan viszont nagyon idegesek lettek tőle. Szerinted kinek van igaza?

Tágas, minimalista nappali, amelynek üvegfalán át a környékbeli dombos-erdős tájat látod - egy medencén keresztül. A lakáshoz szervesen hozzáépített pancsoló a franciaországi villa lelke: a 28 méter hosszú, nagyjából egy úszópálya széles medence lényegében a nappali „fala”. Jó ugrálásra, pihenésre, sőt inkább ezekre, mint igazi úszásra.

Ezzel együtt már önmagában az extravagáns megoldással, és a lenyűgöző kilátással megvett bennünket a dél-franciaországi házikó, amihez még van négy, kifutópályákat idéző terasz, meg üvegmennyezetes szobák is, összesen több mint 900 négyzetméteren.

A Facebook-oldala alatt mégis meglepően indulatos vita bontakozott ki.

Tessék: van konyha

Nagyjából ebben a szellemben záporoztak a kérdések és kifogások, néha gúnyosan, de többnyire indulatosan. Jó páran már kitört nyakakat és betört fejeket vizionáltak.

Akadt, aki azért is beszólt, mert

Nos, ezt Bandol városkában tutira kikérik maguknak: Marseille, Toulon és Aix-en-Provence is csak egy laza kirándulás innen, és egy nemzeti park is van egy ugrásnyira. Ja, és a városka amúgy a tengerparton fekszik.

Annyira azért nincs rossz helyen ez a villa, tíz embernek 575 euró egy éjszakára, tehát nem is megfizethetetlen. Az meg sehol nincs előírva, hogy futni kell, mint az eszement, magadra meg a bútorokra is vigyázhatsz, sőt akár élvezheted is az életet kicsit.

Ha számodra mégsem egyértelmű a megoldás, itt nézegethetsz még képeket a megosztó villáról.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.