Több mint 12 millió forintba kerül egy éjszaka ebben a víz alatti villában a Maldív-szigeteken

Éttermet már mutattunk a víz alatt, most mutatunk valami mást is. A Conrad Maldives Rangali Island egészen újszerű beruházásra készül, bejelentették ugyanis egy víz alatti villa megépítését.

A rezidencia "Muraka" néven fut majd, ami helyi nyelven korallt jelent. A tervek szerint egészen egyedülálló élményt nyújt majd az itt megszállóknak, hiszen 5 méterrel a tengerszint alatt aludhatnak. Ezért cserébe jó alaposan a zsebbe kell nyúlni, hiszen egyetlen éjszaka is 50 ezer dollárba, vagyis 12,6 millió forintba kerül.

Persze egy ilyen víz alatt villa felépítési költsége is elég húzós. A beruházás 15 millió dollárba fáj. Ami az anyaghasználatot illeti, acél, beton és akril keverékéből áll majd össze a kétszintes épület, amiben összesen 9 vendéget lehet elszállásolni. A felső szinten (ami a tengerszint felett található) kap helyet két hálószoba, két fürdő, egy konditerem, az inasok szobája, egy nappali, egy konyha, egy bár és az étkező. Lent pedig - ahonnan csodás rálátás nyílik a víz alatti nyüzsgő életre - található majd egy óriási hálószoba, egy nappali és egy fürdő.

A villa már idén megnyithatja kapuit, addig pedig további infót találhatsz róla ezen az oldalon.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon