Az olasz film aranykorát hozza el a Persol új napszemüveg kollekciója

Wim Wenderst is behozták meg a Cinetcittát, filmforgatást, csinos párokat robogón. Nehéz nem szeretni.

Ki nem szereti a Római vakáció hangulatát? Az ötvenes évek Rómáját, meg úgy általában az olasz formatervezést és életérzést? A Persol fenti reklámjában bőven kapunk mindegyikből, nem mintha panaszkodnánk.

Pár szó a kollekcióról
A Persol egyik legjobb formaterve, az ikonikus Cellor napszemüveg ismét megjelent a 2015-ös Persol kollekcióban. Az új modell viseli a híres karakterisztikus jegyeket, de most modern, összecsukható formában mutatkozott be újra. A napszemüveg mintájára egy optikai keret is készült, hasonlóan praktikus verzióban. A csavar- és hegesztésmentes Meflecto illesztési rendszernek köszönhetően mindkét modell pehelysúlyú, és fejmérettől függetlenül kényelmes viseletet biztosít. Emellett a stílusosság jellemzi őket: a szárakon található mini Supreme nyíl, valamint lézerrel megmunkált híd teszi elegánssá az összképet.

A PO3132S napszemüvegmodell több színben is elérhető: kávészínű keret zöld, polarizált lencsékkel, Havanna keret barna lencsékkel, Terra di Siena keret halványkék lencsékkel, fekete keret zöld lencsékkel, valamint fekete keret polarizált, kék lencsékkel.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon