Tíz tuti night club Magyarországon
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A férfiak körében legnépszerűbb kortárs táncművészeti formának, a rúdonpörgésnek itthon is megvannak a maguk szentélyei. Mutatunk pár helyet, ahol lehet tolni egy hatalmas görbe éjszakát.

4Play Lounge

Nem kevesebb mint húsz művésznő lép fel minden este a pesti Broadwayen található bárban, ami komoly mennyiség. Szerencsére itt ez minőséggel is párosul, ráadásul a sztriptíz mellett partikat is megszerveznek neked és a haveroknak, sőt, még egy limós fuvart is berendelhetsz.

Részletek itt.

Vízimalom Night Club

A hét minden napján nyitva tart a mosonmagyaróvári intézmény, amely fekvése, Ausztria és Szlovákia közelsége miatt igazi nemzetközi helynek számít.

Részletek itt.

Cicero Night Club

Komáromban, a szlovák oldalon is akad éjszakai élet, de bizony ám. A Cicero Night Clubot nemrég fazonírozták újra, vannak csomagjaik és tematikus szobáik, például inka szoba, szado-mazo szoba és így tovább. A lányokat a honlapjukon is csekkolhatod, itt nem árulnak zsákbamacskát.

Részletek itt.

König Night Club & Sztriptízbár

Ha a forró balatoni éjszakákat még forróbbá tennéd, akkor irány Balatonfüred és a Széchenyi út 7. Profi műintézmény, amit akár előre is feltérképezhetsz, ugyanis a honlapjukon az árak, programok mellett a lányokat is szemrevételezheted.

Részletek itt.

Dolce Vita Bár

Budapest belvárosában bukkanhatsz rá a beszédes elnevezésű Dolce Vita Bárra, ahol folyamatosan akciókkal várják az úri közönséget. És nyilván még csajok is vannak, szóval ez nagyon win-winnek hangzik.

Részletek itt.

Sakáltanya

A hét minden napján megy a rúdon pörgés a székesfehérvári sztripklubban is, ahol 250 négyzetméteren, klimatizált helyiségekben várják a vendégeket. Állítólag itt nem kell félni a sakálharapástól.

Részletek itt.

Rosen Night Club

Medence és szauna is várja betérőket a kecskeméti éjszakai bárban, de persze ezeket ki is lehet hagyni, és ha akarod, koncentrálhatsz csak a kortárs táncművészet speciális ágát művelő hölgyekre.

Részletek itt.

Blue Tropical Night Club

A legendák szerint ez volt az első magyar sztriptízklub, 1990 óta nyitva van, igaz, ebben volt két év szünet. A 25 év alatt állítólag több mint egymillió vendég fordult meg itt, szóval a működtetők tudják, mitől is lesz jó egy ilyen bár.

Részletek itt.

Moulin Rouge Night Club

A név kötelez, vagyis a kultikus párizsi elődre hajazó bárban a színvonal magas, a műsorok izgalmasak, a fények sejtelmesek, ráadásul nemrég a teljes enteriőr megújult. Győr belvárosában nem nagyon lehet jobb legénybúcsú-célpontot találni.

Részletek itt.

Club P2

A fővárosi éjszakai élet egyik relatíve új bástyája a Sas utcai night club, amely rugalmas akciókkal és huszonhat lánnyal várja a pörgős estére vágyó brigádokat. A VIP-helyiség itt nem egy függönnyel eltakart sarkot jelent, és akadnak egyéb extrák is.

Részletek itt.

(A képek illusztrációk.)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.