Kurta szuperbringa, láncfóbiásoknak
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Utálod a mindent összekenő, olajos bicikliláncot? Mutatunk valami érdekeset

A bringalánc utálatos egy valami. Vagy kibírhatatlanul nyikorog, nyúlik, kattog, vagy ha olajos, akkor meg összeken ruhát, autót, illetve bármit, ami a közelébe kerül. Viszont nagy szükség van rá, így muszáj elviselni. Illetve a frászt, már egyáltalán nem kötelező eleme a lánc a bringának! Mutatjuk, hogy néz ki egy bicikli lánc nélkül és hogy milyen mókás vele szinte helyben megfordulni:

A kurta bringán a hátsó kerék jóval előrébb került, mint az megszokhattuk, a hajtókar pedig fogaskerekeken keresztül mozgatja a kereket. A wolfram-acél ötvözetből készült fogaskerekek a titánnál is keményebbek, rozsda- és kopásállóak, szinte sosem mennek tönkre. A bringa fix, és 15 másodperc alatt összecsukható vázzal is készül. Utóbbi az autósoknak lehet jó hír, mert az összecsukott bringa simán befér a csomagtartóba, nem kell a tetőre, csomagtartóra aggatni.

Széria a két tárcsafék, a magnéziumfelni, jár hozzá kitámasztó is, a mókafaktort pedig az oldható hátsó kerék fokozza, ami az első kerékhez hasonlóan képes jobbra-balra elfordulni.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.