Vállalod a kihívást? – A Wizz Air Dubaj kihívása a legokosabb utazóknak szól
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Dubaj a luxus és csillogás városa, ahol a lottónyereményt se lenne nehéz elverni, de az igazi művészet megfelelni a Wizz Air Dubaj Kihívásának, vagyis kihozni egy 72 órás dubaji kirándulást mindössze 300 euróból. Lehetetlen? Dehogy!

Ha el tudsz szakadni az átlagostól, meg tudsz feledkezni a sztereotípiákról és a saját szemeddel akarod látni Dubajt, ez a kihívás neked szól! Ez egy olyan város, amelynek atmoszférája van, egy hely, ami a jövőnek épül, ahol a látvány magával ragad, ahol tömegközlekedéssel bárhova könnyen és olcsón el lehet jutni, ahol nem kell vagyonokat költened, hogy lenyűgözzenek.

Dubaj számos szórakozási lehetőséget kínál akkor is, ha nem akarsz a pénztárcád mélyére nyúlni: fehérhomokos szabad strandok, a Deira halpiac és a hagyományos keleties bazárok, a szukok forgataga, a várost átszelő sós vizű lagúnán úszó hajócskák, vagyis abrák, hogy csak néhányat soroljunk fel a rengeteg látnivalóból, és ezek mind felfedezésre várnak.

Hogy a győztesek hogyan hozzák ki a maximumot a háromnapos dubaji kirándulásból és a 300 eurós keretből, az már kizárólag rajtuk, találékonyságukon és rátermettségükön múlik. A kaland minden részletét egy stáb dokumentálja majd, a videókat a Wizz Air Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján tekinthetik majd meg a rajongók.

A versenyre december 8-áig online jelentkezhet bárki, aki betöltötte 18-ik életévét és vállalja a kihívást. A légitársaság a jelentkezők közül két szerencsés nyertest fog kiválasztani, akiket elrepít Dubajba a 72 órás kalandra, amihez 300 euró költőpénzt is kapnak.

Ha készen állsz, válaszolj a kihívásra a Facebookon, és mondd el, miért te vagy a legokosabb utazó. A kommentelők közül a harminc legtöbb lájkkal rendelkező jut tovább a következő körbe, közülük belső zsűri választja majd ki a két szerencsés nyertest, akik élesben is bizonyíthatnak. Az újszerű verseny megvalósításában a Wizz Air partnere, a helyi Alpha Tours utazási iroda fog segíteni a győzteseknek lehetőségeik feltérképezésében.

(x)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.