Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A fenyő beszerzéséről és hazaszállításáról van szó, ami egy kabrióval simán megoldható, hiszen lenyitott tetővel az anyósülésen pont elfér a karácsonyfa. A fejed mondjuk lefagy, mire hazaérsz, de annyi baj legyen.

Ellenben egy olyan verdával, mint amilyen a Vaydor G35, már egy fokkal trükkösebb a dolog. Ha nem ismered ezt a gépet, adunk egy gyorstalpalót.

A Vaydor G35 tuningverdaként kezdte még 2013-ban. A Vaydor Bodykits LLC által gyártott elemekkel lehetett ilyenre felpimpelni egy Infiniti G35 kupét. Akkoriban még ha valaki akart egy ilyet, át kellett adnia a saját Infiniti G35-ét, a cég pedig átépítette neki.

2018-ban a Vaydort megvette a Custom Crafted Cars, ami ma már készen adja át a vevőinek az autót nagyjából 42,5 millió forintnak megfelelő amerikai dollárért. Előfordulhat egyébként, hogy már láttad ezt a gépet, még ha nem is tudtad, hogy Vaydorról van szó, egy ilyennel nyomta ugyanis Joker a 2016-os Suicide Squad – Öngyilkos osztag című moziban.

Ott ilyen szép lila volt

Szóval elég ránézni erre a gépre, és az ember azonnal tudja, hogy egy fenyőfának egészen biztosan nincs benne hely. Mi persze szeretnénk, ha ezzel a problémával kellene megküzdenünk karácsony környékén, most pedig, hogy láttuk, hogyan intézi ezt Amerikában egy Vaydor-tulaj, sok gondunk igazából nem is lenne vele.

Az aerodinamikát mondjuk tutira hazavágja a mutatvány, de hazáig valahogy csak kibírnánk, hogy ne nyomjuk tövig a gázt.

(forrás: Reddit)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.