Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Kevesebb mint négy hét. Pusztán ennyi választ el bennünket az év egyik legszebb ünnepétől. Annak érdekében, hogy stílusosan várd a karácsonyt, vagy csak gazdagabb légy néhány ajándék ötlettel, most összeállítottuk számodra az évszak legjobb ruhadarabjait.

Sál

SPF Worren Scarf € 19,99 / SPF Bran Scarf € 21,99 / SPF Dan Scarf € 21,99

Egy férfinek nem kell óriási ruhatár, de vannak olyan darabok, amelyekből nem baj, ha sok van. Ilyen a sál is, mely az egyik kedvenc kiegészítőnk.

Parka

Gant The Gnh Parka / Gant Down Parka

Az eszkimóktól eredeztethető parka, avagy az anorák hosszú utat tett meg, mire megtalálta a helyét napjaink divatjában, azonban legalább máig igen menő.

Kötött pulóver

Pull&Bear Jacquard Sweater 8995 Ft / Pull&Bear Cable Stitch Jersey 14 995 Ft

Az őszi-téli réteges öltözködésben kiemelten fontos szerepet játszanak a kötött anyagok, amelyekből remek pulóvereket készítettek nekünk az idei szezonra is.

Kesztyű

Topman Black Touchscreen Gloves £ 8 Topman Green Fairisle Hood Gloves £ 12 / Topman Navy and White Motif  Gloves £ 12

Kesztyű nélkül az utcákat járni télen értelmetlen önsanyargatás. Ezt elkerülendő most ajánlunk számodra néhány kesztyűt a nyakunkon lévő télre.

Sapka

H&M Cap 1990 Ft / H&M Cap 2490 Ft / H&M 2490 Ft

Még mindig sokan vagyunk, akik a mínuszokkal nem törődve sapka nélkül megyünk ki a szabadba, de a sapkától való félelem alaptalan. Manapság mindenféle fejformához van előnyös fejfedő, a mi kedvenceink a kötött darabok.

Bakancs

Zara Punched Ankle Boot 29 995 Ft / H&M Boots 12 990 Ft / Zara Miner’s Boot 25 995 Ft

November végét írjuk, ez pedig azt jelenti, hogy lábaink nem kevésszer lesznek kitéve az időjárás viszontagságainak. Amennyiben nem akarjuk a tocsogás okozta kellemetlenségeket sorozatosan átélni, érdemes elővenni a bakancsokat, amelyek szárazon és melegen tartják a lábat és a bokát.

Mellény

Black Chocoolate Reversible Down Gilet € 136 / G-Star Hooded Gilet € 208 / Marshall Artist Tailored Gilet € 197

A férfi ruhatárában a mellény elengedhetetlen darab, hiszen semmivel sem lehet sokoldalúbban harcolni a hideg ellen, mint ezzel az ujjatlan csodával. Klasszikus felsőruházati termékről beszélünk, mely szinte minden pénzt megér.

Tovább:
A legfrissebb Player-cikkekhez
A rovat többi cikkéhez
A szerző e heti kedvencéhez: Barabás Henriett  A szépség, aki száztíz százalékkal ég

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.