Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Filmrajongó családtagjaink, barátaink vajon minek örülnének a legjobban? Van pár tippünk, amit biztosan mindenki nagyon szeretne a polcán tudni.

James Bond 50

Ötvenéves az ügynök, ezért a Skyfall-on kívül minden más kalandja benne lapul egy masszív dobozban, blu-rayen és DVD-n egyaránt. Ehhez mérten természetesen az ára is elég izmos, de a gyűjtők, vagy azok, akiknek nincs meg full HD-ban a teljes életmű, úgyis kifizetik azt a közel 55 ezer forintot. Ennyiért az Xpressen lehet hozzájutni, de külföldről, a Zavviról rendelve ingyen szállítással 31 ezerért is megkapható a csomag. Így viszont le kell mondanunk a magyar feliratról és a szinkronról is.

Itt rendelheted: Xpress / Zavvi

Prometheus to Alien

Már csak nehezen lehet hozzájutni (érdemes külföldről rendelni), de muszáj, hiszen a Prometheus-t és az Alien mind a négy részét magában foglaló pakk kilenc lemezt tartalmaz, így extrákra bőségesen lehet számítani. DVD-n és blu-rayen egyaránt beszerezhető a csomag, amiben a legutóbbi film 3D-ben és 2D-ben is ott lapul. A Zavviról rendelve (ingyenes postával) a blu-ray-box ára igen baráti, mindössze 19 ezer forintba kerül, és még pólót, valamint egyéb csecsebecséket is kapunk hozzá.

Itt rendelheted: Zavvi

Harry Potter 24 lemezen

Egy rajongónak tökéletes ajándék a Harry Potter összes részének díszdobozos kiadása, és még túlságosan mélyen sem kell a zsebünkbe nyúlnunk érte (már a körülményekhez és a kiadás színvonalához képest), mivel a 24 (!) lemezt tartalmazó DVD-díszdoboz az Xpressen 19 990forintért már elvihető.

Itt rendelheted: Xpress

A sötét lovag-trilógia

Minden valamirevaló Batman-rajongónak kötelező ez a szép kiadás az összes Nolan-filmmel. DVD-n hat, blu-rayen öt lemezen terpeszkedik el a Sötét lovag-trilógia, melynek ugyebár minden része zseniális, ezért is lehet vele nagy örömet okozni, ha ügyesen a fa alá csempésszük. DVD-n nagyjából 10 ezer, blu-rayen pedig 20 ezer forint körüli összeget kell kicsengetnünk érte. Örök darab.

Itt rendelheted: Xpress / Zavvi

A Gyűrűk Ura-trilógia bővített változat blu-rayen

Szintén örök darab, és most A hobbit miatt aktuális is A Gyűrűk Ura rendezői változatának blu-ray kiadása. Igen, ennyi ideig kellett várni rá, hogy végre megjelenjen. A csavar annyi az ügyben, hogy itthon még mindig nem jelenhet meg a díszdoboz, de a Zavviról, magyar szinkron és felirat nélkül rendelhető, mindössze 15 ezer forintnak megfelelő angol fontért.

Itt rendelheted: Zavvi

Blade Runner – 30 éves jubileumi gyűjtői kiadás

Harminc éves Ridley Scott alapműve, ehhez egy igazán erős, limitált kiadás dukál, amit már nehezen lehet beszerezni, de azért nem lehetetlen a küldetés. A Szárnyas fejvadász egy modellautóval, felújított képpel és hanggal, egy kiskönyvvel, rengeteg extrával, egy gyönyörű dobozban kerülhet a fa alá, ami már azért is jó ajándék, mert a három lemezen összesen öt (!) változatban nézhető végig a kultfilm. Az ára 19 990 forint a DVDBluray oldalán.

Itt rendelheted: DVDBluray

Star Wars – The Complete Saga

Ugye mondanunk sem kell, miért jó, ha az erő velünk van blu-rayen is. Az összes filmet magába foglaló csomag ára eddig nem volt szívünknek kedves, mostanában azonban szinte bárhol meg lehet venni 20–25 ezer forint körül.

Itt rendelheted: Xpress

The Ultimate Gangster Box Set

A külföldről rendelhető blu-ray-csomagban ott figyel a Carlito útja, az Amerikai gengszter, a Közellenségek, a Casino és a Sebhelyesarcú. Olyan filmek ezek, amelyeknek minden gengszter-fanatikus örül, főleg, ha még nem látta őket HD-minőségben. A csomag ára barátibb már nem is lehetne, mindösszesen 9700 Ft-ért lehet a miénk a Zavvin, és ebben ugye már a posta is benne van.

Itt rendelheted: Zavvi

Planet Earth & Life

Csodálatos képek HD-minőségben, két nagyon jó dokumentumfilm, amivel el lesz mindenki nagyon-nagyon sok óráig. A kilenc lemezen terpeszkedő alkotás bárkinek jó lehet (bár a magyar szinkronról le kell mondanunk), és az ára sem vészes, a Zavviról rendelve 11 400 forintért lehet miénk a doboz.

Itt rendelheted: Zavvi

E.T. űrhajóval

Árban egy kicsit izmosabb darab az E.T. blu-rayének extra kiadása, közel 30 ezer forintba fáj, de ennyiért nem csak a felújított kép és hang lehet a miénk, hanem egy szép, csodákra is képes modell az űrhajóról, valamint egy könyv is. Csak rajongóknak!

Itt rendelheted: Amazon

Tovább:
A Player legfrissebb cikkeihez
Fogyasztóvédelmi tippek karácsonyra
Leteszteltük Innsbruck karácsonyi hangulatát

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.