Kissé perverz az élő karácsonyfadísz, de legalább rendesen veresedik

Megvan az a sztori, igaz, amikor a The Zac and Jay Show két youtubere elhatározta, hogy egy ügyes kis prankot dob össze a divathétre, amelyen egy csávót lényegében egy kreténnek öltöztettek fel, majd megkérték arra, hogy járja a várost?

Persze ez egy mezei prank volt, amit viszont a neves divatszakértők, fessönisták teljesen bevettek. A londoni divathét iránt rajongó népséget erősen lázba hozta Max szerelése, aki rózsaszín takaróban, akkumulátorvédő thermofóliával a kezében, budipucoló gumikesztyűben, meg valami felfújt zacskóval a nyakában csapatta. Sima ügy.

Akkor most csavarjunk egyet a sztorin, és ugorjunk át Párizsba, a párizsi divathétre, hogy tekintsük meg Rick Owens munkáit. Rick Owens a The Zac and Jay Show arcaival ellentétben nem youtuber, és nem is hobbiszínész, mint Max, hanem ruhatervező, baszod! Azaz komolyba tolja az ipart. Semmi prank, semmi szakmaiatlanság, semmi okoskodás és semmi fusimunka, csak kőkemény divat, ami a csövön kifért.

Hogy miért? Ezt a kérdést sose szabad feltenni a divatszakmában. Csak annyit mondanánk, hogy most már simán értjük, hogy miért szopták be annyian Max farsangi jelmezét.

Felkészültél?

Ezzel a fotóval zárnánk a kollekciót:

Akkor kellemes karácsonyt!

Ez megvolt?

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon