Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem tudjuk, hogy maradhatott eddig radar alatt nálunk, de egy pillanat alatt rápörögtünk a UGears mechanikus kütyüjeire.

Hogy mi az a UGears? Mondjuk úgy, hogy egy nagyon kifinomult legó. Vagy hogy legó felnőtteknek... na, ezt inkább mégse mondjuk, mert ha gyerekkorunkban kaptunk volna egy ilyet, akkor gyerekkorunk második kedvenc autója (a kukás után) vitt volna el szirénázva azon nyomban.

A UGearsnek pont az az egyik szépsége, hogy korra, nemre és vallási meggyőződésre való tekintet nélkül egész biztosan mindenki megtalálja azt a kis izgő-mozgó bigyót, amire nem tud nemet mondani. Klasszikus Grand Prix versenyautótól kezdve a cifra tekerőlanton keresztül a valóban működő vasúti átjáróig van itt minden, amit csak el tudsz képzelni, egytől-egyig a legapróbb részletekig kidolgozva.

Mivel közeleg a karácsony, azaz a teljes ötlettelenség ünnepe, gondoltuk bekopogunk hozzád ezzel az ajándékkal, mert szerintünk a UGears tényleg sokak számára lehet életmentő jolly-joker, ráadásul a miniatűr műalkotásokat itthon is lehet kapni.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.