Végre neked is lehet echte Louis Vuitton karácsonyfád!

Készítsd a jelzáloghiteledet, mert hamarosan szükséged lesz rá.

Ezen még sosem gondolkodtunk, de ha tippelnünk kellett volna, akkor azt mondjuk, hogy biztos van legalább egy olyan őrült rajongó a Földön, aki Louis Vuitton táskákkal aggatja tele a karácsonyfáját. A jellegzetes puttonyok rajongóinak jó hír, hogy ezután már nem kell komplett hülyét csinálnod magadból, ha louisvuittonosítani szeretnéd a fádat, ugyanis itt az echte eredeti Louis Vuitton karácsonyfadísz!

A várakozásoknak megfelelően természetesen marha drága, egy díszecske 460 dollár, vagyis két dísz árából már kijön egy új iPhone. De hát lehet-e iPhone-okkal feldíszíteni egy karácsonyfát? Jó, jó, persze, hogy lehet, de amiatt már biztosan azonnal rád adják a kényszerzubit.

Hogy tudományos alapokra helyezzük a karácsonyi készülődést, eláruljuk, hogy 460 dollár az MNB hivatalos devizaárfolyama alapján jelenleg pontosan 130 888 forintot ér. Na most egy tisztességes karácsonyfához kell legalább húsz darab dísz, vagyis a díszítés összköltsége 2,5 millió forint felett fog tetőzni, de ez mondjuk még mindig olcsóbb, mintha tényleg tatyókkal dekorálnád ki a fenyőt. Időközben amúgy rágugliztunk, és így legyen ötösünk a lottón:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon