Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Utálod pénztárcában hordani a kest, mert kidudorodik tőle a zsebed? De utálod zsebben is hordani, mert ezer év mire megtalálod az időközben félbeszakadt tízrongyost? Az áthidaló megoldás szép, fa, kisebb mint a telefonod, magyar és Wowa-nak hívják.

Egyetlen darab fára volt szükség a WOWA pénztárcához, ami nem sok, de a készítők pontosan ezt akarták: egy aprócska, stílusos és egyszerű kiegészítőt, amelynek pontosan a nem túlgondolás és a kreatív letisztultság a lényege. A ZUN Store-t mellesleg már a Komono órák kapcsán nagyon a szívünkbe zártuk, így nem lepődtünk meg, hogy ez a pénztárca is mennyire könnyen landolt a belső pitvarunkban.

A vékony dizájn ne tévesszen meg: ez a tárca bírni fogja a strapát és több fér el benne, mint hiszed. 6-7 darab bankkártya, egy-egy lapos kulcs és némi készpénz is könnyedén belepakolható – csak csúsztasd a zsetont a szíj alá és már helyben is vagy. A WOWA – azaz Wooden Wallet összehúzva – stílusos jóbarátja lehet a bankóidnak és az irataidnak, miközben esküdni mernénk, hogy kisebb helyet foglal, mint a telefonod.

Mély dióból, világos és könnyű kőrisből és aranybarna tölgyfából rendelheted meg, szerintünk mindhárom variáció nagyon zsivány. A tárcák mindegyike egyedi, ugyanis nincs két ugyanolyan faerezet és tónus, szóval egy wowa pénztárca gyakorlatilag teljesen unikális darab, nem tudsz belőle még egyszer pont ugyanolyat rendelni. Hozzájuk sokféle színben választhatsz rögzítő pántot is.

A kézzel csiszolt és kezelt terméknek már a tapintása is különleges: a tömör fa irattartó-pénztárca kombó maradéktalanul egyesíti azt, amit funkcionalitás és dizájn terén elvárunk egy terméktől. A használat pofonegyszerű: egyetlen helyen tárolhatod az összes kártyád, a kulcsod és a készpénzed, plusz a Paypass-szos bankkártyádat ki sem kell venned belőle fizetéskor; csak elég így tárcástul (vagyis: wowástul) odaérinteni a terminálhoz. A kártyáid elérését, könnyed kihúzását pedig a két ujjpercet mintázó, formatervezett űr segíti.

A modern eleganciát, időtállóságot, természetes letisztultságot és praktikumot kedvelők valószínűleg már a szemük sarkát törölgetik meghatottságukban a WOWA műremeke láttán, de ugyanúgy mehet egy hipszterszett vagy egy ambiciózus fiatal mellényzsebébe is. A fatárcát pedig már be is rendelheted idén karácsonyra potom 5,990 forintért vagy beszerezheted személyesen is, mivel Budapest nyolc dizájnboltjában is figyelnek a polcokon - itt tudhatod meg a címeket. Funkcionális, szép és férfias a cucc, szeretjük. WOW.A.

(Képek: ZUN Store)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.