Elsőre furcsán hangzik, de ha tudod, hogy nem léghajóról van szó, akkor már érthetőbb.

Egy minőségi óra egészen biztosan megnyerő karácsonyi ajándék, elvégre egy jól kiválasztott karóra messze túlmutat a pontos idő mutatásának prózai funkcióján: kifejezi a viselője ízlését, stílusát, ékszer is lehet, a férfiaknál talán az egyetlen, a nőknél az egyik legfontosabb.

De több is ennél, elvégre egy magasabb kategóriás órával szó szerint magára csatolja a viselője annak történelmét, hagyományait. Ez pedig egyáltalán nem kevés.

Egyrészt ők birtokolják az ismeretet a minőségi anyaghasználat összes fortélyáról - többek között elő nem fordulhatnak leszakadó csavarfejek, vagy préselt műanyag alkatrészek -, másrészt sorozatgyártásról sem lehet szó, mert az órákat egészen más igénnyel készítik. Ahogy néha humorosan megjegyzik, a szerkezeteik időtlenek, ami alatt legalábbis értsük azt, hogy egy életre készülnek, és nem egy szezonra.

vagyis a minőségi órák kínálta stílus jóval tartalmasabb egy szimpla dizájnnál, elég csak mondjuk a pilótaórák gazdag múltjára gondolni, vagy az olyan sztárok, mint Paul Newman vagy Sean Connery által legendássá tett kronográfokra.

Amivel nem hibázhatsz

Azonban fogytán az idő, közeleg a karácsony, és talán éppen a minőségi órák rendkívül gazdag mitológiája akaszt meg kicsit. Valóban nem könnyű eldönteni, milyen márkát, milyen terméket válassz, hová lőtt be az árat, mennyinél kezdődik az igazi minőség.

A Zeppelin órái kiváló ár/érték aránnyal büszkélkedhetnek, több árfekvésben is kaphatóak, és most még olyan újdonságokkal is tudnak szolgálni, amilyen a Rome kollekció is.

A könnyed olasz élet stílusát, érzéseit mutatja be az új LZ120 Rome. Ez egy klasszikus óracsalád elegánsan ívelt tokkal, keskeny szíjjal, és meleg színárnyalatú, enyhén domború számlappal.

És ami még jobb, külön női ága is van a családnak, az LZ120 Rome Lady, ha tehát neked és a párodnak nem csak a stílus fontos, de az is, hogy ne legyen diszharmónia köztetek, akkor érdemes megismerkedni a Rome családdal, mert a gazdag kínálatból még válogatni is tudtok. Rome férfi órát már százezer forint alatt is találsz, de elmehetsz egészen negyedmillióig is.

Mindenképp kiemelendő a névadó Graf Zeppelin százéves léghajójának emléket állító kollekció is.

Mindegyik példány kiváló minőségű mechanikus- vagy kvarcszerkezet, árfekvésben viszont nagy a szórás: nyolcvanezer forint alatt, és félmillió fölött is kínál órákat a család.

A minőségi alapanyag nem üres szólam: ezüst számlap, zafír üveg, bőrszíj, kristályüveg hátlap, nemesacél tok, hogy csak a kívülről is jól érzékelhető anyagokat említsük.

Egy ilyen óra vízálló, de főleg időtálló, hű társad lehet az életben, és mint ilyen, tökéletes karácsonyi ajándék.

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon