Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mainstream poptól a táncolós rockon át a közönségrapeltetésig minden lesz a Sziget Nagyszínpadán augusztus 8-tól. Erre a tíz bulira megéri kinézni.

Liam Gallagher

Mikor? augusztus 12. vasárnap 19:30

Nem is kérdés, hogy a remek első szólólemeze mellett mennyi Oasis-dalt fog játszani Liam Gallagher, sokat, úgyhogy akkor is érdemes őt megnézni, ha történetesen nem annyira jött be as As You Were album. Aznap este mindenki rock’n’roll sztár lesz, de azért Liam egy kicsit mindenkinél nagyobb.

Gorillaz

Mikor? augusztus 9. csütörtök 21:20

A Gorillaz legutóbbi Aréna-koncertjéről nem átallottunk áradozni. Azóta kijött egy új lemezük, a The Now Now, úgyhogy lehet majd bólogatni az új dalokra is, de nyilván majd az olyan klasszikusokra indul be a tömeg leginkább, mint a Feelgood Inc. és a Clint Eastwood.

Kendrick Lamar

Mikor? augusztus 8. szerda 21:30

A Sziget egyik legnagyobb fogása. A rapper masszív koncerteket ad, amelyeken persze legutóbbi lemezét, a DAMN.-et veszi majd elő elég sokszor, ami nem gond, mivel erős albumról van szó. Közönségrapeltetések, ugrálások és durva ütemek várhatóak. Ha felhív a színpadra, ki ne mondd az N-betűs szót.

The War On Drugs

Mikor? augusztus 14. kedd 19:30

Ezer éve várjuk már, hogy a The War On Drugs Budapestre jöjjön. Most végre a Sziget összehozta nekünk a koncertet, ami tökéletes lesz egy koraesti sörözgetéshez a Nagyszínpad előtt. Mivel rossz lemezt még nem csináltak, jöhet tőlük tényleg bármi. Lepjenek meg.

Mumford & Sons

Mikor? augusztus 11. szombat 21:30

A Mumford & Sons 2013-ban járt már nálunk, akkor a Pecsában léptek fel, utána nem sokkal azonban történt velük ez-az. Történetesen annyi mindenképpen, hogy jókora változáson ment át a zenéjük, a 2015-öd Wilder Winds kevésbé folkos képet mutatott, és hogy mi lesz a minden jel szerint még idén megjelenő új albummal, az egyelőre jó kérdés. Talán már arról is játszanak nekünk ezt-azt a Hajógyárin.

The Kooks

Mikor? augusztus 10. péntek 17:45

Lehet, hogy sokan azt sem tudják, hogy létezik még a Kooks, pedig nem csak hogy létezik, továbbra is nagyon jó dalokat írnak. De ha csak annyi van meg belőlük, hogy imádtad tőlük a Naive-ot vagy a She Moves In Her Own Way-t, akkor is érdemes megnézni őket egy napfényes délután egy fröccsel a kezedben.

Arctic Monkeys

Mikor? augusztus 14. kedd 21:30

Reméljük, hogy Alex Turnerék jobb formában jönnek, mint amilyenben legutóbb a VOLT Fesztiválra érkeztek hozzánk, de a neten látható koncertvideókat elnézve nem érdemes tartani semmi rossztól. Az Arctic Monkeys ugyan eléggé megosztotta a rajongókat legutóbbi lemezével, a Tranquility Base Hotel and Casinóval, ha nem tetszett, akkor majd ugorj ki az olyan dalok alatt sörért, mint a Four Out of Five, de érj vissza, mire jön a Fluorescent Adolescent.

Dua Lipa

Mikor? augusztus 12. vasárnap 21:30

Minden Szigetre kell egy friss popcsaj, idén Dua Lipa érkezik, aki elég érdekes ahhoz, hogy az ember vessen rá egy pillantást Liam Gallagher után, pedig aztán ha van két előadó, akik között iszonyú nagy a távolság, hát ők azok.

Lana Del Rey

Mikor? augusztus 10. péntek 21:30

Na nem Lana Del Rey koncertjén fogod elveszteni a telefonod a mosh pitben, vagy ha mégis, akkor sokat változott a világ. De nem, nem változott. Lana zsebében a szokásos melankóliájával jön a Nagyszínpadra, ami akár jól is jöhet, a Summertime Sadness alatt pedig még az is énekelni fog, akinek kirobbanóan jó a kedve.

Kaleo

Mikor? augusztus 12. vasárnap 17:45

Lehet, hogy nem ismered a Kaleót név szerint, de biztosan hallottad már a No Goodot, ami egy autóreklám zenéjeként is flottul működött néhány hónappal ezelőtt. A kétlemezes izlandi banda énekesének, JJ Julius Sonnak tipikusan olyan hangja van, ami bármilyen zenét érdekessé tenne, de a Kaleónak eleve jó a zenéje, így mindenki jól jár. A Hot Blood alatt tessék majd vigyázni a sörökre, mert könnyen kilötyögnek az ugrálástól.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.