Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha már mindenből eleged van a Nagy Otthonülés 2020 alatt, akkor itt van pár stand up a Netflixről, amin röhöghetsz.

Bill Burr – Paper Tiger

A tavaly Budapesten is megfordult Bill Burr sosem arról volt híres, hogy visszafogná magát. Stand upjaiban rendszerint felveszi a legbunkóbbik énjét, aztán a sok tahó beszólás után rendre bizonyítja, hogy igenis van esze és szíve. A Paper Tigerben sem történik másképp.

Iliza Schlezinger – Elder Millennial

Iliza elvileg májusban jönne felénk, de ez elég valószínűtlen a koronavírus miatt. Legutóbbi netflixes stand upjával még mindig lehet vigasztalódni, amiben tűpontosan leírja, hogy miért hülyeség a „hagyományos” lagzi.

Dave Chapelle – Sticks & Stones

Chapelle már veterán stand upos, de legutóbbi Netflix-különkiadásával is kicsapta a biztosítékot. Nem csak azért, mert néha politikailag inkorrekt. Inkább csak két nevet mondunk: Michael Jackson és Macaulay Culkin.

Jim Jefferies – This Is Me Now

A Budapestet is megjárt Jefferies nem az a fajta csávó, aki titkot csinálna bármiből. Csak hogy mindenki értse: ezt a stand upját például azzal indítja, hogyan zsarolta meg egy nő azzal, hogy közzéteszi a szexvideóját, majd mire őt ez nem érdekelte, azzal próbálta zsarolni, hogy kirak róla egy képet, amin kokaint szív. De Jefferies szerint olyan fotó is van róla, amin kokaint szív egy fotóról, amin kokaint szív. És ez csak a This Is Me Now eleje.

Ali Wong – Baby Cobra

Na Ali Wongot sem kell félteni, beszól ő mindenkinek, aki él, és a legkevésbé sem titkolja, hogy egyáltalán nincs kedve feministának lenni. Ő csak egy trófeafeleség szeretett volna lenni gazdag férjjel, de a fenébe is, valahogy még mindig ő a híres. Nyilván nem szabad komolyan venni, de röhögni nagyon lehet rajta.

Anthony Jeselnik – Fire in the Maternity Ward

Bill Burr semmi Anthony Jeselnikhez képest. Burr tahó, Jeselnik viszont a leggusztustalanabb, legsötétebb poénokat képes ellőni, ami az ő előadásában mégis viccessé tud válni. Nagy mester ő, de a stand upjai tényleg nem jönnek be mindenkinek.

Aziz Ansari – Right Now

A Netflix egyik legokosabb stand upja. Aziz Ansarit szexuális zaklatással vádolták meg, ő viszont teljesen ártatlan, a karrierje azonban majdnem ráment. Részben erről is szól a Right Now, ami amellett, hogy vicces, eléggé szívhez szóló is tud lenni.

Marc Maron – End Times Fun

Az egyetlen ember, aki képes volt Vasembert összeboronálni Jézussal egy elég rázós poén kedvéért, amiben az amerikai alelnök olyan dolgokat művel, hogy az valami szörnyű. Maron ránézésre nagyon visszafogott csóka. Nem az.

Tom Segura – Ball Hog

Segura totálisan kíméletlen őszinteséggel mesél a családos életről, itt-ott persze átlépi a határt, lehet fogni a fejeket, de ha bírod az ilyen humort, akkor imádni fogod ezt a stand upot.

Taylor Tomlinson – Quarter-Life Crisis

Egy fiatal csaj, akinek már elege van mindenből, főleg a Tinderből, a béna pasijaiból, a rossz döntésekből, és nem túl kedves. Csak vicces, és legalább sokat mosolyog.

Ha pedig az HBO GO-n keresnél stand upokat, akkor is van pár ötletünk:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.