Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha valamikor, hát most aztán szükség van pár jó stand upra. Szétnéztünk az HBO GO-n, miket érdemes megnézni a Nagy 2020-as Otthonülés ideje alatt.

T. J. Miller: akkurátusan agyalágyult

T.J. Millert még az is ismeri, aki sosem hallotta, ahogy stand-uposként a showdert nyomja. Mindenki látta a Deadpoolban, de a láthattad még a Szilicium-völgy sorozatban is. Ez a műsora azért is különleges, mert ez az első, amelyet az HBO-val együttműködve készített.

Itt nézd: https://hbogo.hu/filmek/t-j-miller-akkuratusan-agyalagyult

Pete Holmes: Stand Up különkiadás

Pete Holmes műsorában – többek között – szó van Michael Jacksonról, a túlvilágról és Elon Muskról, illetve megosztja az apasággal kapcsolatos gondolatait. Pete Holmes társszerzője és sztárja a Megborultak című vígjátéksorozatnak.

Itt nézd: https://hbogo.hu/filmek/pete-holmes-stand-up-kulonkiadas

Quincy Jones: Mielőtt kialszik a gyertya

Quincy Jones fiatal stand-up komédiás, akinél 2015-ben rákot diagnosztizáltak. A 32 éves Jones a kemoterápia mellett is fellépett. Legfőbb vágya, hogy szerepeljen egy stand-up különkiadásban, ami az öröksége lehetne. A komikus társa, Nicole Blaine és férje ezért kampányba kezdtek, ami az Ellen Show-ban való megjelenéséhez, majd az HBO-hoz vezetett. A Teragram Ballroomban felvett előadásban Jones olyan rázós témákat jár körül, mint a homoszexuálisok házassága és az igazi szerelem keresése.

Itt nézd: https://hbogo.hu/filmek/quincy-jones-mielott-kialszik-a-gyertya

Egy este Bill Maherrel

Bill Maher és az HBO 11. közös produkciója a népszerű stand-up komikus fellépését örökíti meg az Oklahoma állambeli Tulsában. „Életem legnagyobb paradoxona, hogy miközben egyre szörnyűbb az élet a Donald Trump irányította országban, annál több lehetőségem nyílik a viccelődésre a stand-up show-kban” – mondta. A műsor fele az amerikai elnökről, a tanácsadóiról és a Fehér Házról szól, de Mahler eltökélt szándéka, hogy a másik fele róla szóljon. A mottó: „Trump nem nyerhet!”

Itt nézd: https://hbogo.hu/filmek/egy-este-bill-maherrel

Whitney Cummings: Én vagyok a csajod

Whitney Cummings Az élet csajos oldala sorozata nálunk is nagyot ment. A színésznő-komika most elkészítette az első stand-up comedy showját az HBO számára. A kaliforniai Santa Monicában, élő közönség előtt felvett műsorában brutális őszinteséggel veszi górcső alá a férfi-nő kapcsolatot. Olyan témák kerülnek terítékre, mint a férfiak vonzódása az erős nőkhöz; a dzsigolók előnyei és hátrányai, a mai fogamzásgátlási lehetőségek, a megcsalók és a megcsaltak, és az internet ihlette perverziók.

Itt nézd: https://hbogo.hu/filmek/whitney-cummings-en-vagyok-a-csajod

Amy Schumer: Élőben az Apollo színházból

Amy Schumer show-jában a nyers humor és az őszinte kritika keveredik. Mindezt élőben rögzítették a New York-i legendás Apollo színház színpadán.

Itt nézd: https://hbogo.hu/filmek/amy-schumer-eloben-az-apollo-szinhazbol

Rosie O'Donnell: Szívből jövő standup

Rosie O’Donnell élőben lép fel a Levity Live Comedy Clubban, amely a Palasides Center bevásárlóközpontban van a New York állambeli Nyackben, ahol Rosie is élt, és tizennyolc évvel korábban még nem hírességként járt itt. Elmondja, hogyan telnek a hétköznapjai egy újonnan férjhez ment, ötgyermekes asszonynak. Nyíltan beszél arról is, hogyan élte túl a két évvel ezelőtti szívrohamát, melynek hatására úgy döntött, hogy a nők „szívügyeinek” szószólója lesz.

Itt nézd: https://hbogo.hu/filmek/rosie-odonnell-szivbol-jovo-standup

Egy este Katt Williamsszel

Katt Williams előtt nincs tabutéma, mindenről elmondja a maga sajátos véleményét. Többek között szó lesz a kábítószerről, rasszizmusról, homofóbiáról, a kedvenc tévéshow-járól, az agresszív rendőri fellépésekről és a szinglilétről.

Itt nézd: https://hbogo.hu/filmek/egy-este-katt-williamsszel

Sarah Silverman: Csodák vagyunk

Sarah Silverman olyan témákat jár körül, mint a mobiltelefonos pornó, a különleges női dezdorok, a szörnyű szobatársakról panaszkodó emberek, a szemöldökgyantázás, Obama és a republikánusok, a 17 éves kutyája és egyebek. A végén még dalra is fakad.

Itt nézd: https://hbogo.hu/filmek/sarah-silverman-csodak-vagyunk

John Leguizamo: a gettó bohóca

John Leguizamo, a népszerű színész visszatért az HBO Comedyre. A csatorna számára készített ötödik műsora egy pofátlan, gátlástalan egyszemélyes stand-up show, mellyel 2011-ben díjat nyert a Broadway-n. Felidézi az 1980-as éveket, pályafutásának első napjait az egyik avantgárd színháznál. És mesél a forgatási élményeiről, amikor a legnagyobb hollywoodi sztárokkal dolgozott.

Itt nézd: https://hbogo.hu/filmek/john-leguizamo-a-getto-bohoca

Ha filmeket vagy sorozatokat néznél az HBO GO-n, akkor is van 10-10 jó tippünk:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.