Angliában elég vidáman tekintenek a nyár elé. El is adtak pár jegyet a hét közepén bejelentett fesztiválokra.

A Glastonburyt ugyan lemondták, de arról nem volt szó, hogy a többi brit fesztivállal mi a helyzet. Egyelőre mindenki inkább kivárt, és mikor február 22-én bejelentették, hogy Anglia teljesen kinyitna június 21-én, ők is bejelentették, hogy akkor mehet a buli, így meg lehet tartani például a Reading & Leedset is, és barátaikat, pl. a Creamfieldst, a Green Mant és a Boomtownt, majd el is indult a jegyelővétel.

Ahogy az NME írja, a Live Nation elárulta, hogy ezalatt a pár nap alatt több mint 170 000 jegyet vettek meg ezekre a fesztiválokra, ami elképesztő szám. A Reading & Leeds például két nap alatt kellett, hogy kitegye a "telt ház" táblát, és mivel nem éppen egy aprócska fesztiválról van szó, eléggé brutális ez az eredmény.

Itthon egyelőre nem tudni, mi lesz a fesztiválok sorsa, de tegnap kiderült, hogy június végére befoglalták Zamárdiban a Balaton Sound helyszínét, a Paloznaki Jazzpiknikkel is terveznek, szóval lehet ebből még bármi. A nagy kérdés, hogy itthon kibírna-e az online rendszer egy ilyen mértékű jegyvásárlást. Hamarosan kiderül, ha esetleg bejelentik, hogy lesz Sziget.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tíz remek film az „annyira szar, hogy az már jó” kategóriából

További cikkeink a témában