20 millió néző játszotta vissza a gigafarkat a Netflix szoftpornó-sorozatában

A Sex/Life nem minden idők sorozata. De egy farokvillantás rekordot döntött benne. Ez már teljesítmény, ha maga a sorozat nem is az.

Ha láttad a Sex/Life-ot a Netflixen, akkor nem valószínű, hogy mély nyomot hagyott benned a sztori, ellenben néhány közepesen kivitelezett, teátrális kettyintés beleéghetett a retinádba. És egy hatalmas pöcs. Ez a hatalmas pöcs, mint kiderült, irdatlan embertömeget vonzott a Netflixre, és nem is feltétlenül a sorozatra voltak kíváncsiak, hanem kifejezetten a gigapöcsre.

Cooper itt tudja meg, hogy a hatoslottó főnyereménye 40 centi

Az a jelenet, amikor a zuhanyzó alatt előbukkan Adam Demos férfiassága, és úgy néz ki, mintha tulajdonképpen orrmány lenne odacsatolva. A jelenetből TikTok challange lett, ami azt eredményezte, hogy 20 millió néző játszotta újra kifejezetten csak ezt a jelenetet a Netflixen, ami valljuk be, irdatlan nagy szám.

A hatalmas pöcsnéző persze azt hozta magával, hogy Adam megszólalt péniszével kapcsolatban, és azt sugallta, hogy amit látsz, az valódi, de valahogy nem hihető a dolog. Az biztos, hogy nem használtak hozzá dublőrt, de orrmányt valószínűleg igen. Szóval ez van, srácok, ha 20 milliós nézettséget akartok elérni egy sorozatban legalább néhány percre, akkor megvan, mit kell tenni. Orrmány. Ennyi.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.