Az év legnagyobb buliját lehet szeretni, vagy utálni, de senki nem akarja otthon tölteni egy jó Sas-taps és némi kölyökpezsgő társaságában.

Szilveszterezz a Gellértben!

Ez a felhívás főleg azoknak szól, akik szeretnek jókat enni, jókat inni, és rendkívül elegáns környezetben szórakozni.A Gellért hotelben két táncteremben is élvezhetik a programokat az érdeklődők egy svédasztalos vacsora után, éjfél után tombolán próbálhatják ki szerencséjüket, és a hagyományos újévi ételek sem maradnak el a koccintás után. B. Tóth László retrozenéire mehet a tánc egészen hajnal háromig. Az este moderátora Hajós András.

Belépő: 35 000 Ft (alapcsomag), 45 000 Ft (VIP-csomag), 55 000 Ft (Szuper VIP-csomag)

Jazz szilveszter

A Budapest Jazz Club idén hangulatos szilveszteri programmal várja a szórakozókat. Egy kellemes vacsora kíséretében élvezhető számos fellépő előadása, többek között Harcsa Veronika & Gyémánt Bálint Duo, a Szakcsi Lakatos Béla Trio és Elsa Valle y sus Hermanos fellépése. Rendkívül színes menüből válaszhatunk a vacsora során, éjfél után pedig hagyományos töltött káposztával üdvözölhetjük az új évet.

Belépő: 21 990 Ft

Luxus a Symbolban

Ha valaki a Symbolban szeretne szilveszterezni idén, annak talán jobban a pénztárcájában kell nyúlnia, hiszen a vacsorás belépő ára 39 500 forint, de az élmény bizonyára felejthetetlenné teszi az estét. Egész éjjel élő cigányzene mellett élvezhetjük a programokat, ha pedig vacsora nélkül szeretnénk belépőt váltani, elővételben 4000 forintért megtehetjük.

Elektronikus újév

Remek alkalom a bulizásra a house, techno, electro, dubstep és minimal kedvelőinek az Akvárium Klub óévbúcsúztató programja. A fellépők között ott lesz Yvel & Tristan, James Grow, Sobek, Ioda, Dr. Zoidberg, Subotage, Dork, Isu, Karányi, Seres, Tolo, és Falcao. Jegyek elővételben és a helyszínen is kaphatók, a tömeg előre látható.

Belépő: 2000 Ft (elővétel), 3000 Ft (helyszínen)

Koncertes búcsúztatás

A koncertes kikapcsolódás kedvelőinek este nyolc órától a Millenárison akad lehetősége hangulatosan búcsúztatni az évet a Quimby, az Intim Torna lllegál és Dj Infragandhi közreműködésével. A belépő ára 6000 forint, de éjfél után már csak 2000.

Sikkes buli a Trafiqban

A bazilika szomszédságában, igazán stílusosan integethetünk 2012-nek, a Trafiq ugyanis szilveszterkor sem hagyja cserben törzsvendégeit. Belépőt 10 990 forintért vásárolhatunk elővételben, mely tartalmazza az aperitifet, egy üdvözlő és egy éjféli, koccintós proseccot. Itt a jazz és a swing kedvelői találhatnak rá társaikra az este folyamán. A buli egészen hajnali négyig tart majd.

Tovább:
A Player legfrissebb cikkeihez
Yann Martel: Elég valószínűtlennek tűnt, hogy Hollywood megvenné valamelyik történetemet!
Az elektromos BMW-k negyven éve

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Jövőre már csak olyan alkotások kaphatják meg a legjobb film Oscarját, melyek foglalkoznak valamely hátrányos helyzetű csoporttal

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés