Farkas, Tűzgyűrű, Johnny Depp, megható dráma, káromkodáshegyek és animációs folytatások várnak ránk. És még sok más is.

Gru 2

Bemutató: július 4.

A kopasz exgonosztevő visszatér, hogy megmentse a világot. Gru azóta már tisztes családapaként tengeti mindennapjait, a gyerekek lassan, de biztosan nőnek, és talán egy anyuka is rájuk férne. Több fronton is bonyolódik tehát a helyzet. A Gru 2 meglehetősen szerethető darab.

Dal Marionnak

Bemutató: július 4.

A mogorva Arthur felesége, Marion haldoklik. Az asszony azonban ennek ellenére sem hajlandó lemondani kedvenc hobbijáról, az énekkarról, ahová férjét is beszervezi. A kórus vezetője, a fiatal Elizabeth sem sokat segít a férfi helyzetén. Aztán mégis. A Dal Marionnak a hónap legmeghatóbb vígjátéka.

Női szervek

Bemutató: július 4.

Sandra Bullock visszatér az FBI-hoz, de mégsem hívják a filmet Beépített szépség 3-nak. Kap is egy társat, ha akarja, ha nem, ő az a Melissa McCarthy, akit többnyire nem szoktunk szeretni. A Női szervek viszont nagyon is élvezhető film, olyan buddy movie, ami nem megy a szomszédba egy kis káromkodásért.

Toszkán szépség

Bemutató: július 4.

Az olasz film a Micheluccu család történetét meséli el a '70-es évektől kezdve, főszerepben a mindig életvidám Annával, aki váratlanul megnyer egy szépségversenyt, az élete pedig furcsa fordulatot vesz.

A magányos lovas

Bemutató: július 11.

Johnny Depp kalózos helyett vadnyugatosat játszik Gore Verbinski új filmjében, ahol Armie Hammerrel karöltve keveredik nagy kalandokba. Végülis játszott már Depp vadnyugatosat Verbinskivel a Rangó-ban, szóval ha ez is hozza azt a színvonalat, akkor nagy baj nem történhet.

Tűzgyűrű

Bemutató: július 11.

Az év egyik legjobban várt akciófilmje végre megérkezik. Hatalmas szörnyek, hatalmas robotok, nagy összecsapások, extrém minőségű látvány és Guillermo del Toro. Bízzunk benne, hogy nem sül el rosszul!

Nagyfiúk 2

Bemutató: július 18.

Bár az első rész után szívesen arcon csapkodtuk volna a készítőket egy büdös lazaccal, mégsem tettük meg. Túl messze voltak. A második rész a hírek szerint jobb lett elődjénél, ami ugyan még nem jelent semmit, de bízni lehet egy legalább félig átgondolt vígjátékban. Meglátjuk.

R.I.P.D. – Szellemzsaruk

Bemutató: július 18.

Gyerekek, nem lesz Men in Black 4! Most mi lesz? Szerezzünk új színészeket, fekete ruha és rejtőzködés helyett pedig mondjuk azt, hogy ők halott rendőrök, akik szellemekre vadásznak. És mivel az MIB-filmeket is bírtuk, jó eséllyel bírni fogjuk a Szellemzsaruk-at is, ha lesz humora.

Farkas

Bemutató: július 25.

Rozsomák ezúttal Japánban rendetlenkedik James Mangold rendezői felügyelete mellett. Az acélkarmok és a szamurájkardok összecsapnak, Farkas, vagy Rozsomák, vagy Wolverine (mindenki húzza alá a neki tetszőt) pedig sebezhetővé válik, így ha a mosoly picit erőltetett lenne az arcán, az nem a véletlen műve.

Az osztag

Bemutató: július 25.

Beteg kolumbiaiargentinspanyol horror egy (milyen meglepő) katonai osztagról, akiknek egy dolguk van csupán: kideríteni, miért tűnt el mindenki egy katonai bázisról. Amikor odaérnek, más elfoglaltságot találnak maguknak: a rettegést.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

A Sony húsvéti ajándéka egy ingyenesen megnézhető Pókverzum-rövidfilm

Már itt is van a Szegény párák rendezője új filmjének első kedvcsinálója

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés