Sena, Supernem, Pi élete plusz élvezeti értékekkel, elektronika és régi autók várnak ránk az ünnepen. Otthon maradni bűn.

Sena-lemezbemutató koncert

Akvárium Klub, 20:30

Sena remek második szólóalbumát, a Lots of Trees-t mutatja be este, amit már csak azért is lenne vétek kihagyni, mert igazán világszínvonalú munkával tért vissza a brutális hangú énekesnő. Az Akvárium biztosan meg fog telni, úgyhogy jobb lesz igyekezni!

Supernem, Mocsok 1 Kölyök

Barba Negra Music Club, 21:00

Szólt a király, hogy menjetek reggelig táncolni egy rossz cipőben. A Mocsok 1 Kölyök és a Supernem közösen tesz arról, hogy átbugizd magad a nemzeti ünnep éjszakáján. Vagy ahogy Papp Szabi mondaná: márciusi ifjak, gyertek, hallóóó!

Christopher Rau (D)

Corvintető, 22:00

A hamburgi illetőségű Christopher Rau az ezredforduló idején, a hiphop irányából érkezve kanyarodott rá a technoid ritmusokra. Christ hidegen hagyta az akkor javában dúló minimálforradalom, őt már ebben az időben is a deep house / deep techno műfaja és analóg szerkentyűi varázsolták el. Az újjávarázsolt Corvintetőn pedig a közönségét készül elrepíteni messze, nagyon messze. Ebben masszív italakciók is a segítségére lesznek.

Pi élete 4D

Cinema City Westend, 4DX terem

Mi már kipróbáltuk a Westend új élménymoziját, és tetszett is nekünk, főleg akkor, amikor a Pi élete alatt együtt hánykolódtunk a hajóval, és szó szerint az arcunkon éreztük a vizet. Március 14-étől mindenki megnézheti, mit tud a 4DX technológia, mivel a Pi élete című filmmel elkezdődik a mozizás új korszaka. Ünnepre tökéletes.

Oldtimerek hétvégéje

Vasúttörténeti Park

Március 15–17. között nagyszabású oldtimer show vár mindenkire a remek hangulatú Vasúttörténeti parkban. Aki a régi autókat imádja, egy kis havazás sem tarthatja vissza a rendezvénytől.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tíz remek film az „annyira szar, hogy az már jó” kategóriából

További cikkeink a témában