Az utolsó pillanatokban még velünk lesz Manu Chao és Selah Sue is, de mondunk még extra lehetőségeket.

Fuckhead (AT)

A38, szeptember 4., 20:00

Ausztria első számú botrány-exportcikke, Hermann Nitsch lelkes követői, a sokkoló színpadi produkciójáról elhíresült összművészeti multimédia-zenekar, a Fuckhead ismét az A38 Hajón! Önkínzó, brutális színpadi performansz „not for sissies!”, azaz „nem széplelkeknek!”, ahogy Arnold Schwarzenegger mondta egy grazi koncert után (legalábbis a Fuckhead szerint).

Belépő: 500 Ft

Infected Mushroom

Budapest Park, szeptember 6., 20:00

Erez Eisen és Amit Duvdevani, a pszichedelikus trance legnagyobb mestereinek világhírű elektronikus zenei projektje. Műfajában egyedülálló, a pszichedelikus trance világában egyeduralkodó izraeli formáció. Baljós hangvételű, nem evilági utazásra csábító, hallucinogén ütemeik és dallamaik a kilencvenes évek közepe óta tartják rabságban a rajongókat.

Belépő: 3499 Ft (elővételben), 4499 Ft (helyszínen)

Adam X (US)

A38, szeptember 7., 23:00

Intenzív, okos és sötét este lesz ez a Berlinben élő, egyébként New York-i elképesztő lemezlovassal, Adam X-szel, a kitűnő Clouds-szal és a két magyar kiválósággal, Isuval és Dorkkal.

Belépő: 2500 Ft (elővételben), 3000 Ft (helyszínen)

Manu Chao

Budapest Park, szeptember 7., 20:00

Manu Chao szólóban határozottan a gyökerek, a tradíció, a lelazulás és a bárzene felé mozdult el. Szólóelőadóként összesen mégy, egyenletes színvonalú, szórakoztató és szellemes albumot adott ki, ezek közül az 1998-as bombasikeres, csupasláger Clandestino a csúcsfavorit.

Belépő: 5699 Ft (elővételben), 7699 Ft (helyszínen)

Fallulah (DK)

A38, szeptember 11., 20:00

2013 ősze kétségkívül a nagyszerű énekesnőké lesz az A38 Hajón. A sort – amelyben fellép majd Ane Brun, Emika, Amanda Palmer, Mélanie Pain, illetve a magyarok közül Péterfy Bori és Palya Bea, hogy csak néhány példát említsünk – az itthon aránylag ismeretlen, de hazájában fantasztikusan népszerű, Európát éppen meghódítani készülő dán dalszerző-előadó, Fallulah nyitja. Az első anyagával plantinalemezes, többszörös listavezető, okos és kifinomult popzenét játszó Fallulah, akit sokszor szokták a Florence & The Machine-hoz, Bat For Lasheshez, Lykke Lihez hasonlítani, frissen megjelent második albumát mutatja be, és először lép fel Magyarországon.

Belépő: 2000 Ft (elővételben), 2500 Ft (helyszínen)

Emil.RuleZ!

Budapest Park, szeptember 14., 20:00

Nem igazán láthattad még a VOLT Fesztiválon kívül máshol Hajós András és Hegyi György zenekarát mostanában, ezért érdemes beugrani a Parkba, ha kíváncsi vagy rájuk. Sok alkalmad nem lesz, hogy élőben elcsípd őket!

Belépő: 2499 Ft (elővételben), 2999 Ft (helyszínen)

Betoko (UK)

A38, szeptember 20., 23:00

A Londonban élő mekszikói mester, a melodikus minimáltechnó istene, Steve Lawler, Sven Väth és Marco Carola nagy társa, ezen az estén szénné tolja jóval a hajógyomor kivételezettjeit, most először Magyarországon!

Belépő: 2000 Ft (elővételben), 2500 Ft (helyszínen)

August Burns Red (US), Blessthefall (US), Counterparts (CAN)

Dürer Kert, szeptember 24.

Harmadik alkalommal látogat Budapestre napjaink egyik legnépszerűbb modern metalcore zenekara, az amerikai August Burns Red, akik négy nagylemezzel a hátuk mögött már bebizonyították a nagyközönség számára, hogy ebben a műfajban is lehet minőségit és egyedit alkotni. Ha már erre járnak, magukkal hozzák az amcsi Blessthefallt és a kanadai Counterpartsot is.

Belépő: 4500 Ft

Selah Sue (BK)

A38, szeptember 25., 19:30

Selah Sue elképesztően fiatal és máris világsztár, nem véletlenül. A belga zenész, dalszövegíró és énekesnő nevezhető a pop vagy a soul királynőjének, ám sokan Janis Joplin elképesztő karizmáját és eredetiségét látják viszont benne. Aki koncertjét bevezeti: a kiváló Sena Dagadu és zenekara.

Belépő: 3900 Ft (elővételben), 4500 Ft (helyszínen)

Kapuzárási Pánik Fesztivál

Budapest Park, szeptember 25–29.

Ha már zárnak a Park kapui, illik ezt méltóképpen megünnepelni több nap alatt, olyan zenekarokkal, mint a Punnany Massif, a Vad Fruttik, a Soerii & Poolek, valamint a Heaven Street Seven. A fellépők listája folyamatosan bővül, érdemes csekkolni a Park oldalát!

Belépők és további infók itt: Kapuzárási Pánik Fesztivál

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tíz remek film az „annyira szar, hogy az már jó” kategóriából

További cikkeink a témában