Támad az idei FIFA, a konzolos Diablo és a zseb-Killzone, a GTA ötödik része miatt pedig már most sírva könyörgünk a Rockstarnak, hogy vegye el a pénzünket.

Rayman Legends

Megjelenés: 2013. szeptember 3. – Platform: PS3/X360/PC/PS Vita/Wii U

A laza végtagokkal megáldott Raymant az Ubisoft tavaly a Rayman Origins című játékkal rehabilitálta az igényes ugrabugrára éhes közönség legnagyobb örömére. A kiváló platformer szemkápráztató grafikával, frusztrációmentes játékmenettel és szórakoztató kooperatív móduszokkal csalt széles mosolyt az arcunkra, ami hamarosan a remeknek ígérkező folytatásnak köszönhetően egészen biztosan a fülünkig fog érni.

Diablo III

Megjelenés: 2013. szeptember 3. – Platform: PS3/X360

A minden idők legbrutálisabb PC-s eladásaival sokkoló Diablo III most konzolokon is szétbarmolja a látványos pusztításra fogékony játékosok szabadidejét. Az adaptáció állítólag remekül sikerült, úgyhogy az elkövetkező hónapokban egészen biztosan tönkre fog menni néhány lazább kapcsolat, fel fog pattanni néhány plusz kiló, és pár száz gémer meg fogja dönteni a rekordját a borotválkozás nélkül eltöltött napok tekintetében.

Total War: Rome II

Megjelenés: 2013. szeptember 3. – Platform: PC

Miután a Total War-sorozat kellően kikalandozta magát a Távol-Keleten, végre visszatér a gyökereihez, hogy ismét az ókori Róma dicső légióival alázhassuk le a szomszédban trollkodó Pistikét. Érdemes azonban jól felkészülni! Semmi nem garantálja, hogy a grandiózus tömegjelenetbe ágyazott virtuális ütközet végén nem mi fogjuk dühünkben szétfejelni a billentyűzetet.

Killzone: Mercenary

Megjelenés: 2013. szeptember 4. – Platform: PS Vita

A Killzone sorozat végre ellátogat az A listás címek terén némi lemaradással küszködő PS Vita áramköreibe is. Ennek már csak azért is örülünk, mert egyrészt imádjuk a Killzone ólommal és vérrel gazdagon felkevert világát, másrészt pedig a játék remekül sikerült. Mi már rá is tettük a kezünket, tesztünket itt máris elolvashatod.

Puppeteer

Megjelenés: 2013. szeptember 11. – Platform: PS3

A PS4 megjelenése előtti hónapokban még a jelen generációé a főszerep. Erről nem csak a jövő hónapban érkező Beyond: Two Souls gondoskodik, hiszen itt ez a látványos platformer, ami az év utolsó harmadának igazi sleeper hitje lehet.

ArmA III

Megjelenés: 2013. szeptember 12. – Platform: PC

Az ArmA III egy olyan katonai shooter, amiben nem érdemes mellkassal levenni a feléd száguldó ólomcunamit. A Call of Duty kampányain nevelkedett szobarambók épp ezért ne is akarjanak ezzel a morcos és könyörtelen programmal kezdeni, hiszen itt már egyetlen jól irányzott lövedék is instant halált eredményez. A kulcsszavak: tervezés, óvatosság, szimuláció. Csak akkor kezdj ki vele, ha bírod a gyűrődést!

Grand Theft Auto V

Megjelenés: 2013. szeptember 17. – Platform: PS3/X360

A hónap – és talán az év – abszolút ásza a GTA ötödik inkarnációja. A gigászi eladási mutatókat feltehetőleg csak a megjelenést követő napokban kivett szabadnapok összesített számai fogják überelni. Nem is csoda; a Rockstar immár hagyományosan egy mesterművet készül piacra dobni, amely egészen biztosan betakarít néhány „Az év játéka”, „10/10”, illetve „Ki ne hagyd!” típusú hangzatos szalagcímet.

FIFA 14

Megjelenés: 2013. szeptember 26. – Platform: PS3/X360/PC/PS Vita/Wii

A FIFA idei évre aktualizált része és a Pro Evolution Soccer 2014 is ebben a hónapban készül lehúzni néhány ezrest a sportrajongó játékosok népes táboráról. E tényt nem is érdemes túlbonyolítani; a megszokott minőség, tonnányi reklámízű újdonság, közte néhány valóban hasznos újítással, illetve naprakész statisztikák várják a fotelfocistákat – szó szerint minden platformon.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

A Sony húsvéti ajándéka egy ingyenesen megnézhető Pókverzum-rövidfilm

Már itt is van a Szegény párák rendezőjének új filmjének első kedvcsinálója

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés